Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért néz félre?

Miért néz félre?

Figyelt kérdés
Fesztiválon megismerkedtem egy társasággal, és közöttük volt egy csaj, aki minden alkalommal úgy tett, mintha nem látna. Az már tényleg elég kínos volt, amikor elment mellettem a másik irányba nézve. Ráadásul egyik este valahogy úgy alakult, hogy ketten mentünk vissza a szálláshoz, beszélgettünk, barátságos voltam. Egyébként nem tetszett, nem is próbálkoztam nála, szerintem én sem tetszettem neki, de az ilyen bunkóság azért rosszul esik. 30 körüliek vagyunk.

2024. aug. 6. 20:50
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Ocsmány vagy.
2024. aug. 6. 21:03
 2/5 A kérdező kommentje:
Értelmes válasz, esetleg?
2024. aug. 6. 21:31
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy látásból ismer csak nem emlékszel rá, vagy van közös ismerősötök, esetleg hallott rólad valamit és kínosan érzi magát, vagy csak szimplán nagyképű. Az biztos, hogy tényleg bunkóság amit csinál.
2024. aug. 6. 22:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem akar veled társalogni alap eq
2024. aug. 7. 16:06
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

30 körül tényleg azon rugózol, hogy egy picsa miért picsa?

Elfordul, kapja be, lapozok. Azért fordul el, mert egy picsa.

Pont.

2024. aug. 10. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!