Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Menjek így gólyatáborba?

Menjek így gólyatáborba?

Figyelt kérdés

Most leszek elsőéves ME-ÁJK-on és szívesen mennék,viszont egészségügyi problémák miatt nem szoktam alkoholt inni,vagy ha igen nagyon minimálisat.

Alapvetően barátkozós típus vagyok,könnyen ismerkedem,de félek hogy nagyon kinéznének azért,mert nem iszom,illetve ebből kifolyólag az ivós játékokat sem nagyon preferálom,illetve a hülye szivatások sem az én világom.

Akinek volt már az ME gólyatáborába annak szívesen meghallgatnám a tapasztalatait,milyen volt,voltak-e normális emberek vagy tényleg az ivásról szól az egész,és hogy lehet-e barátságokat kötni.

2024. aug. 2. 23:45
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Menj! Anno (szintén jogi egyetemi gt) a jelentkezési lapon jelezni kellett az allergiát, az én gólyatáboros csoportomban is volt 2 lány is, akik nem ittak. Senki nem nézte ki őket emiatt.

Én sem voltam az a "nagy ivós", simán megtaláltam a kis közegem.

2024. aug. 3. 04:22
 2/4 anonim ***** válasza:
49%

Nem akarsz menni a körülmények ismeretében... Miért erőltetnéd magadra?

Semmiről nem fogsz lemaradni - az az ismerkedési minima, amit ott elsajátíthatsz, pótolható az év folyamán.

Inkább a tanulásra, mint az ökörködésre koncentrálj

2024. aug. 3. 06:28
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Simán elmehetsz. Alkohol nélkül is jól fogod magad érezni. Annyira be lesznek rúgva a többiek, hogy észre se veszik, hogy te nem iszol. Ha mégis, akkor megmondod, hogy eü probléma miatt nem ihatsz.
2024. aug. 3. 07:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Menjél!
aug. 17. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!