Ha valakit a való életbe nem kedvelnek,azt influenszerként se fognak?

Nem törvényszerű.
Nézd meg Dancsó Pétert.
Élőben egy beszart behugyozott socialy awkward kis nyominger.
De ha kamera előtt kell előadni valami scriptelt szégyentelenkedést, ott totál elő tudja adni.

"Szerintem Dancsó pont az aki a való életben mondhatni népszerű volt amikor elkezdte az egész videózást."
Rosszul tudod tipikus kis nyomigyerek volt, akin minden osztálytársa röhögött.
Privát életben is valószínűleg full nárcisztikus, nem emlékszel mekkora hisztit rendezett hogy nem őt sztárolta a Forbes?

Szerintem ez attól függ, mit értünk "influencer" alatt és mi a népszerűtlenségének az oka. Milyen tartalmat akarsz gyártani, miért akarod azt csinálni?
Magam szempontjából azt látom, hogy nekem sokat segített, hogy van egy blogom. Van egy hobbim, ami az életem szerves része, ezzel kapcsolatban indítottam blogot, ahol eleinte nem is én magam voltam középpontban, hanem csak az amit csinálok. Rólam még kép sem nagyon volt.
Aztán mind a hobbin, mind a blogon keresztül megismertem embereket és ők is elkezdtek megismerni, felismerni, így egyre nyíltabban vállalom magamat és építem a közösségemet.
Ami mondjuk fontos, hogy a hobbimon belül szerintem tényleg "király" vagyok, szeretem, imádom, igyekszem fejlődni benne és ez talán látszik is.

"Rosszul tudod tipikus kis nyomigyerek volt, akin minden osztálytársa röhögött"
Nem tudom rosszul.
Lehet az óvodában az volt, de egyetemi évei alatt átlagos bulizós arc volt aki pont olyan átlag srác mint bárki más. Amellett, hogy Videómánia néven tartalmakat gyártott. Tudom manapság divat "nyomizni" mindenkit akit utálunk, de ettől még tök átlag srác volt a fene nagy influencerkedés előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!