Amikor meghal egy Facebook ismerősöd, akkor ki szoktad törölni?
Nem, és pl a telefonom kontaktjai közül se törlöm.
Én a saját ismerőseim között nem tapasztalok olyan köszöntgetést amit itt többen emlegetnek, szép megemlékező üzeneteket szoktak írni az oldalukra ismerősök.
Nem. Nem sűrűn megyek fel konkrétan pörgetni mondjuk egy facebookot, általában üzenetküldsére használom, illetve, ha mégis felmegyek, akkor a csoportok bejegyzéseit látom, amikhez csatlakoztam. A legtöbb ismerősömnek egyébként törölték a hozzátartozói a fiókját, miután meghalt, van 1-2, amit megtartottak, de oda nem lehet írni, így nincs az, hogy felköszöntik, mert jelezte nekik az app, hogy szülinapja lenne, meg egyéb nyomasztó dolgok, amit többen írtak.
Telefonomból nincsenek kitörölve a halott rokonaim számai. De azoké sincsenek, akik már lecserélték (nem kitörlöm Juci számát, ha ír, hogy számot váltott, hanem lesz onnantól Juci új, meg Juci kettő), se azoké, akikkel 10 éve nem beszéltem, mert még gimiben jóban voltunk, aztán elkerültünk egymás mellől. Múltkor tárcsázásnál félrenyomtam, és meglepődve hallgattam, hogy a hívott számon előfizető nem kapcsolható, majd miután letettem, láttam, hogy az egyik volt munkahelyem szolgálati telefonját hívtam, egy olyan cégét, ami amúgy négy éve megszűnt. Továbbra sem teszek rendet a névjegyzékemben, nem kegyeleti okokból, hanem mert nagyon lusta vagyok. Egyébként engem jó érzéssel tölt el, mikor görgetek le, hogy felhívjak valakit, és ott van benne elmentve, hogy "Mami <3". Mindig eszembe jut valami aranyköpése.
Nem.
Van, akinek emlékprofil lesz, másé megy tovább. S igen, eléggé morbid, mikor az ezeréve nem látott ismerősök isten éltessen köszöntgetéssel jönnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!