Az egyik nagymamámnál minden kajának van egy számomra kellemetlen utóíze? Mi okozhatja ezt az ízt? Más is érzett már ilyen fura romlott rántás vagy nem tudom mihez hasonlítani ezt az ízt?
Nincs bedohosodva, penészedve a ház?
Vagy csak a tömegtermelésre megy rá a mamád, és kóstolgatás nélkül főz.
Nekem volt idős rokonom, aki a tejbegrízre köménymagot szórt, mert nem volt a fején a kukker...
Talán már megromlott valami összetevő, amit használ?
Én is először a nem megfelelő mosogatásra gondoltam, de akkor a lecsón is érezhető lenne a buké.
Esetleg megavasodott zsírt használ, rántott húst meg olajban süti.
Ettem már olyan pogácsát amit avas zsírral csináltak, borzalmas volt.
Túl sokszor használja újra az olajat.
Vagy olyan fűszert használ, amit nem kedvelsz. Én gyűlölöm a petrezselymet, nincs nálam otthon, így aztán soha semmibe nem kerül. Néha szüleimnél, vagy barátoknál van valami kicsit fura, kellemetlen az ételben, általában a petrezselyem az, amit mindenbe beleraknak, én meg már nagyon pici mennyiségben is kiérzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!