Honnan tudjam hogy miért ordibálják a nevem mindig a ház előtt?
Korabban lakott itt a társasházban vmi vadabb drogos csávó, 2 mondatot ha beszeltem vele de ő már szerelmes. Akárhol meglátott egybol mondta a rokonainak hogy mindig feleségül akar venni de én meg soha nem adom be a derekam. Elkoltozott több éve de néha visszajár es erre megy el.(nagyon vad illetve érdekes deviáns a viselkedése, én igazábol félek tőle)
Aztán megáll a ház elott pont az én nevem kiabálja vagy egy másik szomszédét(akivel szoktak beszélni). Mikozben vagy 5 éve képben se vagyok! Kb 5 éve nem láttam nem beszéltem vele meg semmi.
Ilyenkor meghűl bennem a vér is. Lapulok a házban.
De másnap meg jön egy másik pali, erre az is megáll és megint pont az en nevem kiabálja. Meg fütyült. Ilyenkor kezdek reménykedni lehet egy kutyát is úgy hivnának mint engem és csak kutyát sétáltatnak hívnak? (Sajnos nem látom a fáktól a szitukat de amugy ki se merek nézni nehogy észrevegyenek)
Eléggé sűrűsödik a dolog,nem egyszeri hogy vki ideáll a ház elé így kiabálni. Az én nevem!
De nem hallok azután csajhangot hogy esetleg vki mást is hivnának és odamenne köszönne hogy sziasztok és menne a bandázás. Semmi. Hanem aztán csend.
Amugy elég sok a rossz akaróm akik rólam pletykálnak. Az a másik szomszéd az kimondottan rosszat is terjeszt rólam.
Vagy feleslegesen félek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!