Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan oldódjak fel egy buliban?

Hogyan oldódjak fel egy buliban?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy problémám, amit nem igazán tudok megoldani. Nagyon szeretek a baráti körömmel bulikba járni, csakhogy én nem tudok táncolni. Most tánc alatt a zenére mozgást, dülöngélést, ugrálást, csápolást értem, nem pedig a klaszikus táncot, gondolok itt a keringő félékre. Ha piálok, akkor jobban fel tudok oldódni, de anélkül nem igazán megy, márpedig nem szeretném magam ezért mindig leinni. Attól félek, hogy hülyén mozgok, nevetséges leszek. Van esetleg valaki, aki kűzdött hasonló problémákkal? Nagyon megköszönném a hasznos válaszokat! (:

18/F

jún. 26. 21:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Meg kell tanulni néhány táncmozdulatot, otthon begyakorolni, és a buliban természetesen fog jönni.
jún. 26. 21:24
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is utálok vonaglani. Ezért jártunk anno technos helyekre. Ott nem számít semmi, mindenki el van szállva, senki nem figyeli mit mókolsz! 😁
jún. 26. 21:30
 3/4 A kérdező kommentje:
Én alapból eléggé introveltált vagyok, ezért nehezemre esik az, hogy megmutassam magam.
jún. 26. 21:38
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia. Ezek csak gátak amiket feltudsz oldani önmegerősítésekkel is akar vagy azzal hogy te is nevetsz magadon. Mert nem olyan gáz ha valaki beég nevettek egyet aztán toljátok tovább legalább lett egy közös kínos emléketek. Mi ezeket a kínos sztorikat barátnőmmel imádtuk.

De itt egy praktika is: kezdjetek el minnél hülyébb vicces tánc mozdulatokat tolni együtt és kontrázatok a másikra a végére belelazultok. Ilyen például a horgászbotos vagy ez a tégla pakolásos

jún. 26. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!