Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mennyit kereshetnek egy...

Mennyit kereshetnek egy szezon alatt a haknizós celebek?

Figyelt kérdés

Megcsinálhatnak egy hétvége alatt 10-15 helyszínt, 1 helyen szerintem a fél milliót minimum megkapják, vagy ez hogyan működik?

Rengeteg pénzről van szó.

És mi a véleményetek a haknizásról?

jún. 23. 13:18
 1/4 anonim ***** válasza:

Különösebb véleményem nincsen róla, bejött nekik az élet mert 1. Vagy sikeresek, és jók abban amit csinálnak 2. Volt megfelelő nagyságú hátszél, ami elindította őket az úton.

A második az nem fair, de ilyen az élet.

jún. 23. 13:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem értem, kikre gondolsz, és milyen haknizásra.
jún. 23. 13:40
 3/4 A kérdező kommentje:

Menj el egy falunapra!

A környékemen idén már volt Szandi, Bon Bon, Kaczor Feri, Balázs Pali, Bunyós Pityu, Bereczki Zoltán, Mc Hawer és a Tekknő, IHM, kb. jöttek, és mentek 40 km-rel odébb, hogy leadják a műsort.

Sógorom pár éve sirokon volt motoros talin, és ott volt a Beatrice Feró nélkül, közben 250 km-re egy falunapon voltam, Feró mondta a közönségnek, hogy csak ő ért ide, mert lerobbantak. :D

jún. 23. 13:47
 4/4 anonim ***** válasza:

Tehát celebek alatt zenészeket értesz, akik a munkájukat végzik "haknizás" alatt? Nyilván eltérő, mennyi jön össze, de ne gondolj sokra. És abszurd, hogy egy hétvége alatt összejönne 10-15 helyszín: mégis hogy? Napi kettő se nagyon, mert ha nagy név, akkor fő műsoridőbe várják őket.

Meg egy dolog, mennyit kapnak, másik, hogy az hány fele oszlik. Azért más anyagi vonzata van megvalósítás szempontjából annak, hogy Gryllus Vilmos egy szál gitárral fellép, vagy hogy egy egész együttes.

jún. 23. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!