Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ciki-e ,ha J-N-SZ(Szolnok)megy...

Ciki-e ,ha J-N-SZ(Szolnok)megyeiként nem voltam soha a Dél-Dunántúli megyékben(Baranya, Somogy, Tolna)?

Figyelt kérdés

27 éves férfi vagyok egyébként, még soha nem voltam ebben az országrészben.

Ez mennyire ciki?

jún. 19. 12:16
 1/6 Noren1989 ***** válasza:
7%
Rettenetesen.
jún. 19. 12:17
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az emberek 99%-a nem mondhatja el magárol hogy járt az ország összes megyéjében.. Az ciki inkább hogy ilyeneked gondolkozol.. CSinálj inkább valami hasznosat :D
jún. 19. 12:29
 3/6 anonim ***** válasza:
Én sem.
jún. 19. 12:31
 4/6 hollófernyiges ***** válasza:
60%
Eléggé, úgyhogy a hétvégén ülj fel egy pécsi távolsági buszra és Siófok érintésével utazz vissza. Ezzel megszabadulsz a szörnyű fogyatékosságodtól.
jún. 19. 12:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem gond. Ha tudsz azért arról a vidékről valamit, utánaolvasol könyvből/neten, akkor nem gond.
jún. 19. 17:56
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy ciki. Ugyan olyan mint a többi más megye. Én baranyai vagyok, és a tiszán túlon csak egyszer voltam, Debrecenben (akkor is autót venni, egy ismerössel aki hívott magával)

Oda is csak azért mentem, mert volt még annó Németországban egy nagyon jó Debreceni barátom és annyira szerette, olyan szépeket mondott róla, hogy miatta nekem is kedves lett az a város. Így kinálkozott az alkalom elmentem.

Ha tudsz, Pécsre gyere el. Gyönyörű város. Garantálom, hogy tetszeni fog, és nem azért mert a "miénk" de mintha valami mediterrán országban lennél. Gyönyörű táj szép hegyek.

Somogyról beszélni sem kell: Balaton.

Tolnában csak Dombóvárt láttam szép város.

Én Székesfehérvárt dícsérem, és Sopront.

Sopront én csak kis ausztriának

hivom. És ugy is éreztem magam ott, mintha az osztrákoknál lettem volna.

Nekem nagy álmom Szegedre és Nyiregyházára elmenni még.

jún. 19. 18:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!