Hogyan fogadjam el, hogy kevésbé vagyok népszerű?
Figyelt kérdés
Előző munkahelyemen szó szerint népszerű voltam, jó kis csapat dolgozott együtt, olyanok voltunk mint egy nagy család. Emellett nem is hiányzott más társasági élet a család és gyerkőcök mellett. De most már a régi munkahely megszűnt a barátságok megszakadtak, két éve vagyok az új munkahelyemen, de itt egy összeszokott csapat van, nem nagyon nyitnak. Elvagyok,, háttérbe húzódok, de időnként rámtör ez az engemsenkisemszeret érzés és hiányzik a régi életem. Kicsit meg is törte ez az énképemet, nehezen tudok már barátkozni, kezdek egyre visszahúzódóbb lenni 😥2024. jún. 17. 20:32
1/1 anonim válasza:
Foglalkozz dolgokkal a munkahelyeden kívül, amik feltöltenek, szórakoztatnak, amitől napról napra jobb leszel..pl. intenzív edzés. Nem minden a munkahely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!