Mik a csendőr-pertu szabályai, hány éves korig érvényes?
Figyelt kérdés
jún. 11. 21:59
1/7 anonim válasza:
Nincsenek szabályai. csak neveletlen emberek csinálnak ilyet.
2/7 anonim válasza:
26 vagyok, én már nem hagyom. Aki munkahelyen letegezett, én is letegeztem
3/7 anonim válasza:
Egyetemen nagyon rendesek voltak amúgy ebben a tanárok, aki olyan volt hogy elvárta a magázást, az minket is magázott
4/7 anonim válasza:
A rendőrség számára pl. az a szabály, hogy "a nem nyilvánvalóan gyermekkorú (vagyis 14 év alatti) személyeket magázniuk kell". Úgyhogy a rendőrökre igaz legkevésbé a csendőrpertu.
5/7 anonim válasza:
Középiskolában teljesen elfogadott. Nyilván az utcán nehéz belőni, hány éves egy gyerek igazából.
6/7 anonim válasza:
Gyerekekkel rendben van, de két felnőtt között teljesen elfogadhatatlan.
7/7 anonim válasza:
Idős ember néhány emberrel szemben azért megengedheti magának, persze lekezelés nélkül. Göncz Árpád is tudtommal tegezett mindenkit, még a riportereket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!