Szerintetek se poén a másik arcát a tortába nyomni?
Figyelt kérdés
Képzéljétek, hogy a szülinapotokat ünneplitek, erre jön a haverotok/tesótok/unokatesótok, és ahogy fújnátok el a gyertyát, belenyomja a fejeteket a tortába. A torta tönkremegy, az arcotok tiszta maszat lesz, és lehet, hogy ruhát is kell cserélnetek. Szerintetek ez poénos? Mert szerintem csak egy gyerekes idétlenség.máj. 10. 16:40
3/17 anonim válasza:
Nem az.
De ez az a tipikus "csak vicceltem" menekülés duma. Ez a bullying egy formája, amikor csinálnak valami durvát veled vagy mondanak valami sértõt, de aztán elviccelik, mondván miért vagy felhúzva, csak vicceltem.
4/17 anonim válasza:
Nem, de az biztos, hogy többet ezt az embert sehova nem hívnám meg ami velem kapcsolatos.
5/17 anonim válasza:
Minden csak addig poén, ameddig az "áldozat" is viccesnek találja.
6/17 anonim válasza:
Főleg ha egy csinos gyertya hatol a szemüregébe.
7/17 anonim válasza:
Az hagyján, hogy a képem tele lenne tortamaradékkal, de ha a több tízezres márkás ingemre, meg a frizumra is menne akkor kapna egy taslit, az tuti... De kedves, hogy fél nehogy leessen a cukrom.
8/17 anonim válasza:
Sosem találtam poénosnak, viccesnek ezt.
A tortának is annyi, minden koszos lesz, ruhacsere is sanszos, szóval nekem nem poén az ilyen. Akkor sem, ha mással, akkor sem, ha velem csinálják ezt.
10/17 anonim válasza:
Ismerek olyat, aki megérdemelte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!