Más is jobban érzi magát napszemüvegben emberek között?
Figyelt kérdés
pl tomegkozlekedesen, utcan,bevasarlokozpontban
igy ha vki lesifotot csinal se vagyunk konnyen felismerhetok
máj. 7. 14:07
1/16 anonim válasza:
Én iszonyatosan kínosan érzem magam benne, 1-2x vettem csak fel
2/16 anonim válasza:
Nem.
Az ilyenek introvertáltak is szoktak lenni.
3/16 anonim válasza:
Sosem hordok napszemcsit mèg a tengerparton vakító napsütésben sem, nemhogy ilyen helyeken.
4/16 anonim válasza:
Csak akkor hordom, ha szukseges, pl. a tengerparton, vagy ha nagyon vakit a feny. Bevasarlokozpontokban stb. nyilvan nem. De ez itt a UK-ben nem statuszszimbolum, mindenki hordja az elobb emlitett okok miatt. Es igen, ha magyarban vagyok, akkor is felteszem! ;-)
5/16 anonim válasza:
Én nem az emberek miatt veszek fel napszemüveget, hanem a fény miatt. Szerintem nekem érzékenyebb a szemem a fényre mint az átlagnak, úgyhogy én majdnem egész évben napszemüvegben vagyok az utcán. Épületen belül meg nyilván leveszem. De én ebben a mai kicsit felhősebb időben is napszemüvegben voltam. A kérdést viszont nem teljesen értem... Miért készítene bárki is rólad lesifotót? Szerintem mindenki a saját dolgával van elfoglalva, senkit nem érdekel egy vadidegen, pláne nem annyira hogy még fotózgassa is.
6/16 anonim válasza:
Igen én jobban érzem de azért, mert szociális szorongásom van. Az introság az teljesen más.
7/16 anonim válasza:
Nekem túl szigorú/árulkodó stb. a tekintetem, így szeretem, ha rajtam van, de elvagyok nélküle is végülis. :D
8/16 anonim válasza:
Én félmeztelenül, napszemüvegben szoktam utazni a villamoson meg bevásárolni mert kigyúrt koxos raj csávó vagyok durrannak a bicepszek meg a piros tojás kockahas hozzá csapom a Versace szemüveget ami a csoro alkalmazottaknak 1 éves fizetés nálam nem kong a hütő hanem a téliszalámik bunyoznak benne
9/16 anonim válasza:
Jobb sztem is, nem látják, mit nézek. Mint egy kis pajzs.
10/16 anonim válasza:
Részben megértelek, mert én is az a fajta vagyok, aki szívesen zsákot húzna a fejére, de legalább egy téli sapkát nyáron is, azt beállna valami fa mögé, ahol senki se lát... bár pont a napszemüveg szerintem nem áll jól rajtam, nem szeretem, jobban nézek ki nélküle. Kényszerből hordom, mert tényleg nem bírom a verőfényt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!