Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Más is jobban érzi magát...

Más is jobban érzi magát napszemüvegben emberek között?

Figyelt kérdés

pl tomegkozlekedesen, utcan,bevasarlokozpontban

igy ha vki lesifotot csinal se vagyunk konnyen felismerhetok

2024. máj. 7. 14:07
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
66%
Én iszonyatosan kínosan érzem magam benne, 1-2x vettem csak fel
2024. máj. 7. 14:11
 2/16 anonim ***** válasza:
25%

Nem.

Az ilyenek introvertáltak is szoktak lenni.

2024. máj. 7. 14:13
 3/16 anonim ***** válasza:
45%
Sosem hordok napszemcsit mèg a tengerparton vakító napsütésben sem, nemhogy ilyen helyeken.
2024. máj. 7. 14:17
 4/16 anonim ***** válasza:
43%
Csak akkor hordom, ha szukseges, pl. a tengerparton, vagy ha nagyon vakit a feny. Bevasarlokozpontokban stb. nyilvan nem. De ez itt a UK-ben nem statuszszimbolum, mindenki hordja az elobb emlitett okok miatt. Es igen, ha magyarban vagyok, akkor is felteszem! ;-)
2024. máj. 7. 14:21
 5/16 anonim ***** válasza:
92%
Én nem az emberek miatt veszek fel napszemüveget, hanem a fény miatt. Szerintem nekem érzékenyebb a szemem a fényre mint az átlagnak, úgyhogy én majdnem egész évben napszemüvegben vagyok az utcán. Épületen belül meg nyilván leveszem. De én ebben a mai kicsit felhősebb időben is napszemüvegben voltam. A kérdést viszont nem teljesen értem... Miért készítene bárki is rólad lesifotót? Szerintem mindenki a saját dolgával van elfoglalva, senkit nem érdekel egy vadidegen, pláne nem annyira hogy még fotózgassa is.
2024. máj. 7. 14:40
 6/16 anonim ***** válasza:
59%
Igen én jobban érzem de azért, mert szociális szorongásom van. Az introság az teljesen más.
2024. máj. 7. 14:52
 7/16 anonim ***** válasza:
88%
Nekem túl szigorú/árulkodó stb. a tekintetem, így szeretem, ha rajtam van, de elvagyok nélküle is végülis. :D
2024. máj. 7. 15:33
 8/16 anonim ***** válasza:
23%
Én félmeztelenül, napszemüvegben szoktam utazni a villamoson meg bevásárolni mert kigyúrt koxos raj csávó vagyok durrannak a bicepszek meg a piros tojás kockahas hozzá csapom a Versace szemüveget ami a csoro alkalmazottaknak 1 éves fizetés nálam nem kong a hütő hanem a téliszalámik bunyoznak benne
2024. máj. 7. 16:06
 9/16 anonim ***** válasza:
72%
Jobb sztem is, nem látják, mit nézek. Mint egy kis pajzs.
2024. máj. 7. 17:03
 10/16 anonim ***** válasza:
72%
Részben megértelek, mert én is az a fajta vagyok, aki szívesen zsákot húzna a fejére, de legalább egy téli sapkát nyáron is, azt beállna valami fa mögé, ahol senki se lát... bár pont a napszemüveg szerintem nem áll jól rajtam, nem szeretem, jobban nézek ki nélküle. Kényszerből hordom, mert tényleg nem bírom a verőfényt.
2024. máj. 7. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!