Hogy lehet ekkora különbség?
1
Na azért az egy dolog hogy mindenkinek más tetszik, de ez azért annyira nem igaz, mert akkor senki se lenne pl "jó csaj" kategóriába, tehát azért az ízlés nem is annyira szerte ágazó, ez alapján.
3
Igen ezért is írtam hogy globálisan egyezik az ízlésünk, és ugye a csajok adottak voltak, tehát ez csak a munkahelyi felhozatalra vetítettük ki.
4. Értem, de ez nem ízlés kérdése, hanem azé, hogy mi a fontossági sorrend.
Lehet X-nek a legfontosabb az arc és ő ezt nézi először, Y meg a mellet/segget, más meg a teljes összképet.
Szóval aki X-nek arcra szép annak a melle/segge Y-nak nem biztos, hogy bejön, ezért ugyanazt a nőt X előrébb sorolja mint Y.
Ezt most eléggé leegyszerűsítettem, de remélem érthető.
#2 “mert akkor senki se lenne pl "jó csaj" kategóriába, tehát azért az ízlés nem is annyira szerte ágazó, ez alapján.”
Most akkor az alapján, hogy nektek a molettek jönnek be, vonjuk le azt a következtetést, hogy ők számítanak jó nőnek? Egyáltalán nem, a sportosan formás/vékony nők számítanak annak, ez jön be a legtöbb férfinak. Neked viszont lehet abszolút nem. Ízlések és pofonok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!