Miért van ez a férfiak körében?
" egyébként meg mit kell állandóan mutogatni az alakotokat"
szerintem szabad jog úgy öltözködni ahogy szeretne az illető ,és attól még nem hatalmaz fel egy embert se ez a tény arra ,hogy emiatt zaklatni kelljen egy nőt
13 Senki nem is állítja. De ha te ilyen utcán mutogatom magam, meg mindenki meg néz akkor vagyok boldog típus vagy, akkor gratulálok.
Csak megint kijukadunk oda hogy mi a kérdés?
Érdemes külön szedni a dolgokat, hogy kicsit fel is fogjuk.
A férfiak zaklatása, nem oké.
Bevédeni ezeket a férfiakat nem oké.
A nők bármit felvehetnek gondolkodása erősen vitatható, de inkább nem oké.
Te oké vagy?
Szerintem soknan úgy fogják fel, hogy ha egy férfit leszólsz akkor leszólod az összeset.
Neked minden férfi felé empatikusnak kellene lenned, hiszen ha nem vagy az, akkor nem tudod a helyed, és ha úgy hozná a helyzet, akkor bármelyik férfi ellen hajlandó lennél felszólalni (még ellenük is).
Ez alól max a kisebbségi férfiak a kivétel; feléjük már nincs meg ez az összetartás, szóval ha mondod hogy pl egy c férfi ijesztett meg, akkor van esélyed hogy a te pártodra állnak, hiszen a c-ket ők is megvetik.
(am itt senkinek sincs meg a 8 általános, vagy miért nem értjük a kérdést?)
Szóval vagy te és még sok nő, aki szeret pl. nyáron rövid farmernaciban vagy rövid miniszokányában lenni feszes trikóban jó vonzó alkattal és a férfiak beszólnak, rádtapadnak és tartasz attól, hogy nem hagynak , hogy elsétálj mellettük...akár még követnek is.
Igen!
Sok ilyen van. Üdülőkörnyezetekben, nyaralóhelyeken a legtöbben így járnak, és talán kevesebb az ilyen agresszív ember.
Egyébként mindenhol lehet látni s hallani, hogy mennyire agresszivak egyesek, kiéhezettek sokszor azzá válnak.
Öltözködhet egy nő ahogy szeretne, az lenne a normális ha senki nem szólna ezért, persze azért nem baj ha kicsit picsatakarónál hosszabb nacit vesz fel. De muszáj elkönyvelni és felgoni, hogy ha békét akar magának jobban felöltözik.
De sokszor télen is rámozdulnak akaratosan lekoptathatatlanul a fiatal szép csajokra. Főleg estefelé.
Ismerek ilyen nőket és akár fel van totál öltözve akár nem, igenis féltem és félek elengedni este egyedül.
DE! Nem minden férfi ilyen, nem kell általánosítani, és nem védi őket senki! Max a hozzájuk hasonlók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!