Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért nem köszönik meg a nők...

Miért nem köszönik meg a nők a bókot?

Figyelt kérdés

Természetesen tisztelet a kivételnek de azt vettem észre hogy amikor bókolnak nekik köszönöm helyett inkább csak panaszkodnak pl:

Új frizura: végre volt időm, rövidebbet/hosszabbat akartam

Új ruha: akciós volt,nem ilyet akartam,a többi már szemét

Jó az illata(parfüm):évek óta ezt használom,amit használok elfogyott

#bók #Női jellem
ápr. 12. 08:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
70%

Lehet, hogy nem bóknak vette, csak megjegyzésnek és ezért válaszolt rá a köszönöm helyett mást.

Vagy nem tudja kezelni az ilyen helyzeteket.

ápr. 12. 08:51
 12/18 anonim ***** válasza:
75%
Én ezt szoktam mondani, ha néha kapok bókot: "köszi, nagyon aranyos vagy"
ápr. 12. 09:58
 13/18 anonim ***** válasza:
80%
Én mindig megköszönöm.erdekesek az előttem válaszolók hogy igy kozelitik meg a dolgokat... nekem csak szimplán jól esik ha valaki eszrevesz rajtam valami pozitívat,megkoszonom,megyek tovább. Se nem fáraszt,se nem érzem kötelező körnek
ápr. 12. 10:33
 14/18 anonim ***** válasza:
64%

Akiktől bókokat kapok, azokkal vagyok olyan viszonyban, hogy utána beszélgessek is velük az adott dologról.

A hozzád hasonló lihegő kiéhezett nyaligépekre viszont nem vagyok kíváncsi.

ápr. 12. 11:16
 15/18 anonim ***** válasza:
69%
13, mindenkinek más a szeretetnyelve. Vannak akik a dicséretre és kritikára egyszerűen közömbösek és az érintés, a minőségi idő vagy a szívességek esnek nekik jól.
ápr. 12. 11:17
 16/18 anonim ***** válasza:
82%
Mert zavarban vagyunk és valamivel el akarjuk ütni a bókot. Főleg, ha olyan olyantól kapjuk, akitől nem szeretnenk kapni
ápr. 12. 13:01
 17/18 anonim ***** válasza:
49%
Mert már nem a XVII. sz.-ban élünk, ahol ez menő volt.
ápr. 12. 15:08
 18/18 A kérdező kommentje:

#14 illetve #11 valamit félre értetek

Én általánosságban kérdeztem ha meg valakit megdicsérek azt nem azért teszem mert akarok valamit hanem mert úgy gondolom

ápr. 12. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!