Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért nem viselik el a „csúnya...

Miért nem viselik el a „csúnya“ lányokat, nőket?

Figyelt kérdés

Amikor valaki úgy gondolja, hogy egy lány, nő csúnya, miért nem viselik vagy fogadják el úgy is? Miért van az, hogy ilyenkor gúnyolják őket, és kiközösítik.

Akkor is, ha kedves, okos az illető, de persze ezt általában nem is várják meg, hogy kiderüljön,mert már a kinézete miatt elítélik. Azt gondolom, a szépség mulandó és relatív dolog.

Példának vegyük mondjuk a Kolumbiai csúnya lány sorozatot (aki látta).

márc. 8. 02:34
 1/10 anonim ***** válasza:
35%
Ha csaj vagy lehetsz bármilyen csúnya úgy is nagyon sok csávónak kelleni fogsz
márc. 8. 02:38
 2/10 anonim ***** válasza:
73%
Magadból indulsz ki? Én nem csinálok ilyet, és bizonyos kor felett nem is tapasztalok ilyet.
márc. 8. 06:04
 3/10 anonim ***** válasza:
78%
Sosem láttam olyat, hogy egy lányt a csúnyasága miatt kiközösítettek volna.
márc. 8. 06:04
 4/10 anonim ***** válasza:
40%
A szépség/csúnyaság relatív.
márc. 8. 07:02
 5/10 anonim ***** válasza:
33%
Inkább szépség miatt szokták kiközösíteni a nőket nem fordítva. A csúnyákkal sokkal szivesebben beszélgetnek nevetnek.
márc. 8. 07:17
 6/10 anonim ***** válasza:
36%
Elég düddő viselkedés, felnőtt emberek ilyet már nem csinálnak.
márc. 8. 07:47
 7/10 anonim ***** válasza:
Az hogy nem lógnak a nyakán a csúnya lanynak úgy, mint a szépnek nem kiközösítés. Csak szimplán sokkal kevesebb embert érdekel. De ez igaz a csúnya fiúkra is.
márc. 8. 08:31
 8/10 anonim ***** válasza:
74%

Mondjuk mert felszínesek az emberek?

Nőknél szerintem sokkal jellemzőbb az, hogy a szebb fiatalabb kolléganőnek tudnák kikaparni a szemét, csak mert több figyelmet kap férfiaktól. Max. azt tudom elképzelni, hogy ha elmennek a plázacicák együtt vhova, cikibb egy csúnyább lány.

A férfiak meg nyilván azért, mert ők szinten minden (fiatalabb ) nők megraknának.

Nincs ebben semmi újdonság, a nők a külsejük miatt óriási előnyben vannak (főleg 30 éves korukig), főleg ha szépek, vagy átlagosan néznek ki.

De ahogy az egyik válaszoló is írta, még csúnya nőként és nagyon bénának kell lenni az, hogy éhen halj, mert mindig jönni fog egy férfi, akinek kellesz legalább szexre.

márc. 8. 08:36
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
lehet benne valami de szerintem a nőket nem annyira érinti ez mint a pasikat.
márc. 9. 07:58
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom,ez elég primkó dolog,ha egy nővel pusztán ezért így viselkednek.Én férfiként nem nézem le a csúnyább(legalábbis szerintem) nőket.Akik nekem tetszenek,azoknak általában több figyelmet adok,de itt ugye más szándék is van részemről.
márc. 11. 06:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!