Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Csak kíváncsi vagyok, okozna...

Csak kíváncsi vagyok, okozna bárkinek bármi gondot, ha nem javulna meg a fb és társai?

Figyelt kérdés
Én most adtam el csoportban hobbi-cuccokat, max az hiányozna, hogy a messengeren voltak a címek, hova kellene küldeni őket. De ezen kívül kb semmi.
márc. 5. 17:27
 1/10 anonim ***** válasza:
86%

Remélem most kezdődik el egyfajta tisztogatás a világban és eltűnnek örökre ezek az oldalak.

Holnap egy szebb napra ébredünk.

márc. 5. 17:29
 2/10 anonim ***** válasza:
78%

Én felhúztam és vezetek is pár facebook csoportot, meg szinte mindenkivel ott tartom a kapcsolatot.

De lélekben már felkészültem rá, hogy többet nem tudok visszalépni és nem is volt olyan rossz. Sőt kicsit felszabadító.

Mondjuk az ingyenes kapcsolattartás része hiányozna.

márc. 5. 17:30
 3/10 anonim ***** válasza:
92%

Nyilván a megszokás miatt eleinte kellemetlen lenne. Sok kényelmi funkcióval jár, amit az ember már észre sem vesz, olyan természetesnek veszi.

De a kezdeti kellemetlenség után sztem menne tovább az élet és valszeg nagyon hamar jönne valami, ami a helyébe lép.

Ha úgy tűnne el, h semmi nem jönne helyette, az kicsit rosszabb lenne, mert a szinte ingyenes kapcsolattartás tényleg elég hasznos része.

márc. 5. 17:35
 4/10 A kérdező kommentje:
Hát, 4, én jártam egyetemre az őskorban (95-től), jártam 2005-től, amikor levelezőlista volt menő. Tény, hogy a messenger kényelmesebb (most is tanulok).
márc. 5. 17:42
 5/10 anonim ***** válasza:
71%
Részben igen. De legalább mást cselekednék akkor, elkezdenék olvasni.
márc. 5. 17:58
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a fiatalok nagy részénél már jelentkeztek az elvonási tünetek, mert eltartott vagy egy óráig.
márc. 5. 18:37
 7/10 anonim ***** válasza:

7-es!

Sok volt a bogyó a kisfröccsre?

márc. 5. 18:53
 8/10 A kérdező kommentje:
7, belógtál netezni a nővérszobába?
márc. 5. 18:53
 9/10 anonim ***** válasza:
Max a YouTube és a Messenger.
márc. 5. 20:10
 10/10 anonim ***** válasza:
Pár kivétellel nem különösebben.. Eleve csak nagyon kevés emberrel tartom neten a kapcsolatot úgy igazán, de közülük, 2-3 illetőtől eltekintve, mindenkinek ismerem legalább egy másik elérhetőségét, szóval nem lenne gond. Ami meg a kivételeket illeti.. szerintem megoldanánk (volt gimis osztálytárs és 2 szaktárs), legalábbis valahogy tuti.
márc. 6. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!