Csak kíváncsi vagyok, okozna bárkinek bármi gondot, ha nem javulna meg a fb és társai?
Remélem most kezdődik el egyfajta tisztogatás a világban és eltűnnek örökre ezek az oldalak.
Holnap egy szebb napra ébredünk.
Én felhúztam és vezetek is pár facebook csoportot, meg szinte mindenkivel ott tartom a kapcsolatot.
De lélekben már felkészültem rá, hogy többet nem tudok visszalépni és nem is volt olyan rossz. Sőt kicsit felszabadító.
Mondjuk az ingyenes kapcsolattartás része hiányozna.
Nyilván a megszokás miatt eleinte kellemetlen lenne. Sok kényelmi funkcióval jár, amit az ember már észre sem vesz, olyan természetesnek veszi.
De a kezdeti kellemetlenség után sztem menne tovább az élet és valszeg nagyon hamar jönne valami, ami a helyébe lép.
Ha úgy tűnne el, h semmi nem jönne helyette, az kicsit rosszabb lenne, mert a szinte ingyenes kapcsolattartás tényleg elég hasznos része.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!