Csak magyarország ennyire begyepesedett ország?
Figyelt kérdés
mindenki massal foglalkozik, mas dolgaival, kibeszelik a masikat, bele akarnak avatkozni a dolgokba, aki kicsit sem atlagos dolgot csinal, azt elitelik, stbfebr. 12. 07:39
2/10 anonim válasza:
Én ezt nem tapasztaltam.
Nem tudjuk, mi történt, amiből ezt gondolod.
Minden családban előfordul néha, hogy pl. valaki beleszól más dolgába, esetleg véleményt mond, de nem ebből áll az egész életük.
3/10 anonim válasza:
Nem. Költözz egy angliai kis faluba, ott aztán megtudnád mi az a pletykálkodás :D
4/10 anonim válasza:
Pont hogy, senki nem foglalkozik, törődik a másikkal.
Amit pedig írtál, az meg inkább családban, barát körben fordul elő.
6/10 anonim válasza:
Magyarországot nagy kezdőbetűvel írjuk!
Nem. Más országban is biztos előfordul ez. Ez a tulajdonság nem egy adott országra jellemző, hanem személyekre.
7/10 anonim válasza:
Szerintem emberfüggő. De egyszer olvastam, hogy egyes nemzeteknél 2 tabu téma van, a pénz meg az ember egészsége. Talán arrafelé kevesebb a pletykálkodás vagy esetleg más kaliberű dolgokról pletykálnak.
8/10 anonim válasza:
Én azt gondolom, hogy Magyarországon a rengeteg érzelmi analfabéta miatt nem lesz soha változás.
9/10 anonim válasza:
Sajnos igen. Mert rendszerváltás után 35 évvel még mindig Kádár korszakot siratják.
10/10 anonim válasza:
Kipcsákok vagyunk, derék, harcias nép: egymással szemben tudunk csak kakaskodni, egymással együtt gondolkodni már nem.
Eléggé civilizálatlanakká váltunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!