Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit tegyek , egyedül vagyok ?

Mit tegyek , egyedül vagyok ?

Figyelt kérdés
Az iskolában több tanárórán is bontva vagyunk . Például tesi , angol , matek . Én vagyok az egyik csoportban , a barátaim pedig a másikban , ilyenkor nagyon egyedül érzem magam , mit lehetne tenni ?

2024. febr. 4. 11:28
 1/8 anonim ***** válasza:
23%
Mi lehet ennek az oka?
2024. febr. 4. 11:29
 2/8 anonim ***** válasza:
60%
Örülj neki.
2024. febr. 4. 11:29
 3/8 A kérdező kommentje:
Akikkel egy csoportban vagyok , velük nem igazán jövök ki , megvannak már nekik a saját ki barátaik
2024. febr. 4. 11:30
 4/8 anonim ***** válasza:
63%

Megvan annak a maga előnye is...

Nem kell senkivel közösködni, senkinek nem kell magyarázni, házikat adni, stb.

Biztos meglesz mindig a tancuccod, mert nem kell senkinek kölcsönadni, nem kell átküldeni a dolgokat...

2024. febr. 4. 11:32
 5/8 anonim ***** válasza:
65%
talán barátkozz velük?
2024. febr. 4. 11:58
 6/8 anonim ***** válasza:
22%
Az orbán amikor annyira eheztette a népét akkor én mondtam én biztattam az embereket , hogy mennyenek el lopni nehogy ehenhaljanak. Az orbán csak egy műszaki cikk ami nyomorgatja az embereket. 10 év múlva már megveheti egy internetes oldalon akárki akinek elég pénze.
2024. febr. 4. 12:12
 7/8 anonim ***** válasza:
81%

Ha csak órákról van szó, azt ki lehet bírni.

Nekem a munkám olyan, hogy 24 órás szolgálatban vagyok és a múltkor egyik nap a haverokkal voltam, fergetegesen telt, jó volt a hangulat, másik alkalommal besavanyodott frusztráltakkal, hát hiányoztak nekem is a barátok, de elfoglaltam magam.

2024. febr. 4. 12:28
 8/8 anonim ***** válasza:

Én megértem, nálunk covid idején volt olyan, hogy az osztályt kettéosztották, és felváltva jártunk be. Szerencsém, hogy a normálisabbak közé raktak, másképp nekem is rossz lett volna.

Biztos eszedbe jutott már, de nem lehetne átrakni téged a másik csoportba, valami ürüggyel? Vagy ha nagyon nem, hátha tényleg nem reménytelenek azért, próbálj meg csacsogni a te társaiddal. Ha nagyon nem működik, hallgass zenét szünetben, olvass könyvet.

Persze ez így hosszútávon rossz érzés marad. :/

Nekem még az segített amikor rosszul éreztem magam a suliban az osztálytársak miatt, hogy tanórákon aktív voltam, a tanár kedves volt velem, így legalább kicsit beavatva éreztem magam.

2024. febr. 9. 01:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!