Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mennyire szoktatok embereket...

Mennyire szoktatok embereket bejelölni a facebook-on?

Figyelt kérdés
Az utóbbi időben tapasztaltam, hogy inkább pletykák forrása. Ezért csak kevés embert jelölök be. Ha valakit nem igazolok vissza vagy kitörlök, akkor úgy érzem sértésnek veszik egyes emberek, még ha felnőtt emberekről is van szó.

2024. jan. 22. 15:28
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Minimumon tartom az ismerőseim számát.
2024. jan. 22. 15:33
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha valakit megismerek a valóságban, és várhatóan fogjuk tartani a kapcsolatot a jövőben, akkor bejelölöm. Mást nem.
2024. jan. 22. 15:39
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Soha senkit nem jelölök be. Visszajelölni azt jelölöm vissza, akit ismerek személyesen és kedvelem plusz tervezem tartani vele a kapcsolatot.

Ha valakinek írni akarok valamit, ahhoz nem kell ismerősnek lennünk. Igazából nem látom mi értelme van ismerősnek lenni bármivel.

2024. jan. 22. 15:39
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer nekem nem engedett csoport chatbe felvenni olyat aki nem ismerősöm (nem tudom hogy azóta változott-e). Meg eleve nem jelenik meg hogy írt, ha nem ismerős.

2024. jan. 22. 15:46
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire.
2024. jan. 22. 15:46
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Van olyan, aki 11 éve jelölt be, és még a listán van.

Kb ennyire érdekel.

2024. jan. 22. 15:47
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Kb. 50 ismerősöm van, csak olyan emberek akik tényleg érdekelnek és akikkel tartom a kapcsolatot. Beállítottam, hogy csak az tudjon bejelölni akivel van közös ismerősöm, de igazából nem jelölök vissza senkit.

Régen sokkal több ismerősöm volt, de egyszer végigmentem és kitöröltem mindenkit, akivel nem beszéltem már évek óta. Ha észrevették és megsértődtek az egyáltalán nem érdekel.

2024. jan. 22. 15:52
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Kb 8 éve nem jelöltem be senkit. Ha van új ismerős és bejelöl, akkor visszaigazolom, néha törlök pár régit.
2024. jan. 22. 15:58
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Nincs fb-om
2024. jan. 22. 16:10
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Senkit se jelölök be, vissza csak azt jelölöm, akit ismerek. Plusz időnként törlöm azokat, akikkel már nem tartom a kapcsolatot, vagy pl személyesen úgy viselkednek velem, mintha nem is ismernénk egymást.

A kedvencem amúgy az volt, amikor bejelölt egy férfi, majd írt, hogy ki vagyok... :D

2024. jan. 22. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!