Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Melyik nap szoktatok bevásárol...

Melyik nap szoktatok bevásárolni, kicsit, nagyot?

Figyelt kérdés
Tesco, Auchan, Spar, tökmindegy.

jan. 21. 12:21
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
60%
#10, hol olvastál ilyet?
jan. 21. 12:49
 12/22 anonim ***** válasza:
78%

Minden pénteken megyek egy heti nagybevásárlásra( hetente vásárolok így friss húst, zöldséget és gyümölcsöt veszek)

Van hogy hiányzik 1-2 dolog hétközben azért beszaladok de ez sincs minden héten így.

jan. 21. 12:51
 13/22 anonim ***** válasza:
86%
Amikor kell és amikor időm van rá,nem mindig ugyanakkor. Viszont a piacon sok árus csak szombaton van kint, úgyhogy oda nyilván aznap megyek, de nem minden héten.
jan. 21. 12:56
 14/22 anonim ***** válasza:
63%

olyan igazi nagy bevasarlas nincsen nalunk. Kb mindennap jarunk valamier :-D

Azonkivul nem szeretem ezt a heti1szer elmegyünk mindnet megveszünk stilust

egyreszt minek mert mindennap van bolt

masreszt ugyis elfelejtek valamit es csak mergelodom

vagy epp nincs az ami kellene akkor ugyis kell mennem megint

Ez talan inkabb a videken elo embereknel van, nagyimeknal ugy volt...akkor ott volt havi 1x vagy 2x a na most bemegyünk a Tescoig vagy Auchanig Kismarosrol. Es akkor gyerekkent elveztem, Mamival Papival bemenni kaptam valami edesseget ami nagy szo volt mert kis emberkek voltak nyugdijas penzbol eltek...szerintem ilyen emberek jarnak igy el nagy bevasarolni.

Mi Pesten elunk aranylag jol keresünk mindennap költjük a penzt. Egyebkent belgondolva butasag

jan. 21. 13:25
 15/22 Metionin ***** válasza:
83%
Szombaton van nagybevásárlás, mert akkor érünk rá. Addigra kitaláljuk, mit főzzünk következő héten és mindent megveszünk hozzá ami nincs otthon. Hétköznap én ki sem tudok menni a boltba, mert reggel 8-tól este 8-9-ig be vagyok táblázva, ha valami hét közben kell, akkor párom ugrik ki munka előtt vagy után a közeli spárba vagy aldiba.
jan. 21. 14:19
 16/22 A kérdező kommentje:

15

Szerintem ez az atlag, oszinten.

jan. 21. 14:21
 17/22 anonim ***** válasza:

Fizetés után megy egy nagy, lehetőleg délelőtt mikor kevesen vannak.

Utána már csak minimális. Nincs napra bontva hogy mikor.

jan. 21. 14:51
 18/22 A kérdező kommentje:

17

Tenyleg, arra nem is gondoltam, ho vegen mar elfogy a CHF es nincs penz nagybevasarlasra.

jan. 21. 14:53
 19/22 A kérdező kommentje:
(nem guny, csak egy resze)
jan. 21. 14:54
 20/22 anonim ***** válasza:
82%
Többnyire vasárnap, de nem olyan óriási bevásárlás, kb egy hétre vásárolok magamnak, egy kosár elég. 5 perc séta az Aldi, nem szoktak hétvégén sokan lenni, itt akkor vannak sokan, amikor néha hétköznap megyek és pont csúcsidő van, szóval ilyen 4-6 óra között, gondolom mindenki munka után ugrik be hazafele, mint én is néha, mert a hétvégi bevásárlás során néha direkt kihagyok pár dolgot, mert nincs kedvem 20 kilót hazacipelni. Azokért szoktam beugrani hétköznap hazafele.
jan. 21. 15:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!