Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » 185cm fiútól a 175cm lány...

185cm fiútól a 175cm lány látszana hogy kisebb?

Figyelt kérdés
jan. 20. 23:54
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
10 centi kulonbseg persze hogy latszik, nem is ertem mit gondoltal.
jan. 21. 00:04
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Persze kivétel amikor pislognak az emberek

Amúgy az a tíz centi nem gáz

jan. 21. 00:09
 3/8 anonim ***** válasza:
52%
Persze, de nekem egy nálam 40 centivel alacsonyabb barátnőm volt, mégse haltunk bele. Szóval csak ezért ne vegyél fel magassarkút (ha most a nőnemű egyén a kérdező), így is átlag feletti a magasságod. Ha ezt a srácként kérdezed akkor meg örülj neki hogy ilyen magas nőd van :D
jan. 21. 00:09
 4/8 anonim ***** válasza:
Ez csak 10 centi.... Az semmi. A nők átlagosan alacsonyabban a férfiaknál, teljesen normális, hogy 10 centivel alacsonyabb a nő. Ha meg magasabb a pasinál, akkor meg azon megy a hisztike.
jan. 21. 00:11
 5/8 anonim ***** válasza:
88%
#3 Mert mit tud a magas nő, amit az alacsony nem? Leveszi neked a polcról, amit nem érsz el?
jan. 21. 00:12
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem látszana ..... legalábbis egy vak ember számára.
jan. 21. 00:16
 7/8 anonim ***** válasza:

#5 Csak alacsony barátnőim voltak, szóval nem tudom :D

Azt úgy általában mondtam, hogy örüljön neki, mert sokan éppen azt szeretik, ha egy lány jó magas, hosszúak a lábai, satöbbi - és persze semmiképpen ne szégyenkezzen egyik fél se, ha a fiú az alacsonyabb esetleg.

jan. 21. 00:18
 8/8 anonim ***** válasza:
Ezt a magas-alacsony cirkuszt sosem értettem. Ismerek olyan párt, ahol a nő tök alacsony, a férfi meg nagyon magas, mégis több gyerekük van és boldog házasságban élnek.
jan. 21. 04:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!