Miért nem látunk öreg kínaiakat Budapesten?
Figyelt kérdés
...de tényleg mi lesz velük?jan. 20. 17:40
11/18 anonim válasza:
A fiatalok jönnek ide, az idősek otthon maradnak és sok esetben nevelik a fiatalok gyerekeit, amíg a szülők külföldön dolgoznak. Majd ha ők is idősek lesznek, hazamennek, hogy neveljék az unokáikat ők is. Nem mondom, hogy mindenhol így van, de bevett gyakorlat a kínaiak esetében. Ma már azért többen nevelik maguk a gyerekeiket, de még most is sokan hagyják őket az otthon elő nagyszülőkre.
12/18 anonim válasza:
Én ismerek öreg távol-keletit Budapesten, de fogalmam sincs, hogy melyik országból jött.
13/18 anonim válasza:
Az ő személyazonosságukkal fiatalok jönnek a helyükre, miután kimúltak és a maradványaik az édessavanyú mártásba keveredtek.
14/18 anonim válasza:
Ugyan, ne izéljél már 13-as, ők a kutyahúst eszik meg! :-)
15/18 anonim válasza:
Ez most olyan, mintha a német megkérdezné, hogy miért nem lát öreg magyarokat Berlinben. Pont ugyanez lenne a válasz. Külföldre munkát vállalni jellemzően a fiatalabbak mennek ki, aztán ezeknek is elég nagy része hazaköltözik.
Ide a kínaiak nagy számban nem vándorolnak be olyan régóta, hogy a hosszú távon itt maradó fiataloknak lett volna idejük megöregedni. A berlinben élő magyarok is tömegesen (hasra csapok) a kétezres évek elején kiérkező 20-30 éves emberek voltak, ezek mára pedig 40-50 évesek.
16/18 anonim válasza:
De nem csak a papírok miatt van úgy, hogy a legtöbben hazamennek idős korukra? Lehet rosszul tudom, nem nagyon vagyok jártas ebben a témában, de úgy tudom, hogy sokan úgy vannak külföldön, hogy ott dolgznak és, amikor nincs munkaviszonyuk, akkor haza kell menniük.
17/18 anonim válasza:
“Ugyan, ne izéljél már 13-as, ők a kutyahúst eszik meg! :-)”
Igen, deee… Az édessavanyú mártást nem is saját maguknak tálalják fel..
Menü öccá
18/18 anonim válasza:
Ha megennék az öregeket, attól még lennének öregek. Nem úgy működik, hogy egy ember fiatal, aztán egyik reggelre hirtelen öreg lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!