Szerintetek imponáló a hölgyeknek (25-35), hogy kutató vagyok egy külföldi egyetemen? Vagy ez manapság nem tartozik a menő hivatások közé?
H..lye, értelmetlen kérdésre mégis milyen választ vársz?
Nem hiszem el, hogy egy tudós ezen az alacsony értelmi szinten lenne, hogy azt hiszed, hogy egy foglalkozás imponálóbb lehet, mint maga az adott ember.
"nem arról van szó, hogy bárkivel is le akarok feküdni"
Akkor viszont nem értem, miért akarsz a nőknek imponálni. Imponáló-e egy kutató? Mihez? Hogy csodáljon szex nélkül? Miért? Miért fontos, hogy nő legyen a csodáló, ha nem akarsz vele lefeküdni?
Csak nem értjük, hogy mit akarsz.
Ezért kerülöm a diplomás társaságot, még a volt évfolyamtársakkal sem tartom a kapcsolatot. Ott dívik ez a "hatásszüneteket tart, hogy épp milyen cégnél dolgozik, és milyen prodzsektekben (így ejtve, direkt, mert az annyira menő) vesznek részt, milyen tászkok vannak" társalgás.
Elszomorító, hogy ilyen rosszindulatúak vagytok. Már kezdem megbánni, hogy kedvet kaptam egy kis "barátkozásra" a magyarokkal, mert 80%-90%-ban rosszindulattal találkozom csak.
Köszönöm #13, hogy normálisan értelmezted a kérdésemet.
Szóval, most megbántottuk az egódat, mert leírtuk, hogy nem egy foglalkozástól lesz valaki imponáló? 🤦
Sajnálom, hogy nem vagy képes megérteni, hogy az emberi tulajdonságok, érzelmek, maga az ember sokkal előrébb való, mint az, hogy te most egy tudós, vagy egy kereskedelmi dolgozó vagy.
"Szerintetek imponáló a hölgyeknek (25-35), hogy kutató vagyok egy külföldi egyetemen?"
Ez volt a kérdés, tehát a kérdező, azt hiszi, hogy mivel ő kutató, ezért most hasra kéne esni tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!