Én lennék érzéketlen/túlgondoló/hiperérzékeny vagy ez tényleg teljesen normális viselkedés és nincs mögötte semmi?
Járok squashra, ahol van egy srác, aki teljesen más társaságban van, mint én, de van, hogy egymást váltjuk a pályákkal. Mellettünk játszott a párjával, amikor a labdánk véletlenül a két pályát elválasztó hálós részre esett. Mi ezt nem vettük először észre, ezért átmentünk a térfelükre, hogy hátha odaesett, de mire odaértünk, addigra ez a srác már kerített egy széket és mászott fel nekünk a labda után.
Másik eset az volt, hogy valamit beszéltünk a játékos társammal és amikor kijöttünk a pályáról és átadtuk nekik a helyet egy labdával együtt, akkor sok sikert kívánt ahhoz, amiről beszélgettem.
Én lány vagyok, a társam fiú. Nem tudom, hogy ezek teljesen megszokott dolognak számítanak vagy túlgondolom?
Nem kizárt, hogy szimpatikusnak talál, de ennyiből nem is lehet megállapítani semmit.
A "jelekkel" az a fő gond, hogy ha nincs hozzá jelkulcsod, akkor nem lehet őket megfejteni és bármit bele láthatsz, amit te szeretnél - miközben a valósághoz nem biztos, hogy van bármi köze.
Ha szeretnéd, hogy legyen valami, akkor nyiss felé, keress, vagy teremts lehetőséget, hogy megismerkedjetek, aztán kiderül, hogy volt-e eddig is valami a viselkedésében, vagy ezután lesz-e majd.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!