Ha egyedül vagyok miért megy minden jobban?
Énekelj nekem, én nem foglak bántani miatta :)
Ez egy olyan dolog, hogy mindig van hova tovább, tehát bárhol is tartasz, mindig tudsz hova fejlődni. Az operaénekesi szint elérése 8 év, csak hogy lásd az arányokat. De ez nem jelenti azt, hogy ha még kezdő vagy akkor is rossz lennél. Nyilván hallani, hogy valaki kezdő vagy operaénekes, de ez nem azt jelenti hogy rossz. De ezzel sokan nincsenek tisztában.
Én mindig akkor b.aszom el a munkát, ha figyel egy olyan, aki régebb óta dolgozik itt, vagy a felettesem. Na akkor úgy érzem, semmit nem tudok és rengeteget bénázok, rosszul mondok/csinálok stb. Telefonos ügyintéző voltam és értékelnie kellett a supervisoromnak, leült mellém és ő is hallgatta a beszélgetéseket. Nagyon sok mindent elb.asztam. Az értékelésbe azt írta, hogy a visszahallgatásokon jól végzem a munkámat, de ha ott van ő is, izgulok és nem megy.
Nekem megfelelési kényszerem és alulbecsülésem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!