Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mi volt a legnagyobb baleset...

Mi volt a legnagyobb baleset amit láttál és mi történt?

Figyelt kérdés
És milyen hatással volt rád?
jan. 5. 23:26
 1/8 anonim ***** válasza:
94%

Közúti baleset. Részeg, drogos idióta pár emberbe belecsapódott, akik a járdán sétáltak éjszaka. Auóval mentem és arra lettem figyelmes, hogy feje tetején áll egy másik autó, mellette pedig ült a sofőr, ölében az eszméletlen barátjával. Kiugrottam, szaladtam oda, de csak annyit hajtogatott hogy megöltem, megöltem. Futottam vissza a telefonhoz, de már rohantak oda mások is, hogy hívták már többen a segélyhívót. Abban a pillanatban meg is érkeztek milló szirénával a mentők, rendőrök. De csak hajtogatta, hogy megöltem.

A barátja mint kiderült "csak" az eszméletét vesztette el. Viszont én azt nem is láttam/tudtam, hogy emberekbe csapódtak bele. Azt akkor tudtam meg mikor odamentem az egyik rendőrhöz és a lábánál feküdt egy halott fiú. Róla beszélt a sofőr. Döbbenetes volt. A többi sérültet pedig keresték hogy hová repültek.

Nem igazán tudom a mai napig feldolgozni a látványt, a történteket.

jan. 5. 23:57
 2/8 anonim ***** válasza:
68%
1 Szakembert kéne keresned, aki post-traumákra specializálódott. Nélküle nem fog menni neked a feldolgozás-
jan. 6. 01:04
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Életem egyetlen balesete volt, amit ugyan nem láttam, de a helyszínen voltam néhány perccel utána. Tavaly nyáron Debrecenben elütöttek egy fiatal lányt a kora reggeli órákban - az országos hírekbe is bekerült -. Arra mentem autóval és azt láttam, hogy ott fekszik letakarva valaki, egy autó behorpadva, a sportcipő egyik párja ide repülve, a másik oda. Nagyon felkavaró volt.
jan. 6. 01:10
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Úgy emlékszem, öt balesetet láttam eddig.

1. Motoros nagy gázzal gyorsít egy párszáz méteres egyenes szakaszon, de nem vette észre, hogy az előtte bekanyarodó furgon még az útjában van és elkapta a sarkát. Nagy csattanás, majd repültek szét a motor darabjai és a motoros is, majd elnyúlt az aszfalton. Az ütközéstől a furgon kb. 90 fokkal elfordult ahhoz képest, amerre ment. Szerencsére a motoros védőfelszerelést viselt. Összeszedték a mentők, gondolom, hogy rendbejött utána.

2. Kislány futott a busz után, de nem nézett körül és egy érkező autó elütötte. Felrepült a levegőbe, majd az új szélén levő füves részre zuhant. Jöttek a mentők, talán nem lettek komoly sérülései. valószínűleg ő is felépült utána.

3. Királyréti kisvasút: egy motoros tricikli figyelmetlenül haladt át egy biztosítás nélküli átjárón. A vonat elkapta és a tricikli kettészakadt. Az ember leesett róla, de talán nem lett különösebb baja. Se a vonat se a tricikli nem ment gyorsan.

4. Budapest, Móricz Zsigmond körtér: a villamos elütött egy nőt. Az elütést nem láttam, csak amikor már alatta feküdt. A másnapi újságokból megtudtuk, hogy meghalt. Pedig csak annyit kellett volna várnia, míg elmegy a villamos.

5. Budapest - Bécs vasútvonal, valahol Győr és Mosonmagyaróvár között: a velünk szembe jövő vonat gázolt el egy biciklist. Amikor elmentünk mellette, még ott voltak az ember és a bicikli darabjai a sín mentén, talán száz méteres szakaszon szétszóródva.

jan. 6. 02:47
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Autópályán ráfutott egyik kamion a másikra, be is mondta a rádió, hogy baleset van. Amikor mi odaértünk (ellenkező irányban), már ott voltak a mentők, tűzoltók. Látszott a sofőr a fülkében, rá volt borulva a műszerfalra, gondoltam, hogy nagy a baj. A következő hírek már halálos balesetet említett.

Illetve láttam egy vasúti baleset nyomait, az összeroncsolódott mozdonyt betolva az állomásra. Az is halálos eset volt, úgy emlékszem.

jan. 6. 09:29
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Céges busszal mentünk haza a szomszéd városba. December volt, délután, volt egy kis köd is, az út csúszott. Ahogy odaértünk, előtte kb. egy perccel ütközhetett össze egy személyautó és egy teherautó frontálisan (ez kint, országúton, a két város között). A személykocsiban két ember ült, mindkettőnek a feje félrebillenve, szájukból folyt a vér.

Másnap tudtuk meg, hogy munkatársnőnk és férje volt, meghaltak mindketten:((((((((((

jan. 6. 11:57
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

#3 Emlékszem még a hírekből... a Böszörményin történt ugye, ott a Doberdó közelében ahol a 2-es villamos jár, és egy ilyen terepjáró vagy pickup ütötte el...

Asszem 19 éves volt szegény :(

jan. 6. 16:34
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
#7 Igen. :(
jan. 6. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!