Pörgetem a Facebookon vagy akár csak youtubot nézek vagy bármit a neten és azt látom másoknak jobb élete van mint nekem más is szokott így lenni?
7/
Hát nem tudom pl van egy ismerősöm mindig tölti fel a képeket videókat,hogy most itt ebben az országban van és ezt meg azt csinál meg minden képen mosolyog és milyen boldog írja is a képekhez.Na jó nem tudom,hogy ebből az egész igaz e már a boldogságból és mit nem láthatok mert nem vagyok ott vele.
8/
Én félek az anyagi buktától,max állampapírom van de az nem hoz annyit,hogy utazgassak ide oda.Jó annak aki játéknak tudja venni az életet én azt érzem,hogy egy kés penge van a torkomon és folyton elakarják vágni.Nem vagyok facebook görgetésre berendezkedve mert a gépen levan tiltva az üzenőfal telefonon meg ritkán nézem csak ha látom akkor az nagy dózis,youtubon többet mozgok.
8/
Én kegyetlenül levagyok fagyva évek óta mert a félelmeim erősebbek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!