Egy Discord szerveren látványosan offolnak. Mit tegyek?
Már kb. egy éve bent vagyok egy Discord szerveren. (Aki nem tudná, ez egy csoport, ahol bent van több ember, és egymással lehet beszélgetni.)
Eddig teljesen jó volt minden, de nagyjából egy hónapja elkezdtek offolni, akármit írok, nem reagálnak rá, ha éppen téma van, és én is írok valamit, 0 reakció. Volt téma iskoláról, autóról, telefonokról, barkácsolásról, ezekhez hozzászóltam, de semmi. És már én érzem gáznak, hogy mindenki beszélget mindenkivel, csak én nem. Írtam az üzemeltetőknek, válaszra se méltattak. Tudom, nem kötelesek minden üzenetre reagálni, de idegesítő, hogy csak nekem nem válaszolnak. Szerintetek lépjek ki szó nélkül, vagy beírjam a közösbe, hogy miért néznek levegőnek? Szerintem ez nem megoldás, legalábbis nem a legjobb.
18/f
Szerintem szó nélkül lépj ki. Nem kell a rinya, hogy jaj miért csináljátok ezt.
Ha mindenki ezt csinálja hirtelen akkor több mint valószínű az egyik tag kavarhatott be valamivel neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!