Az iskolában büdösnek csúfolnak mit tegyek? 16l
Kérlek mellőzzétek az ízléstelen megjegyzéseket,és a fürödj meg válaszokat. Elegen bántanak.
Minden nap zuhanyzok alaposan 2x beszappanozva magamat. Reggelente egy finom illatú parfümöt használok, de elég izzadós típus vagyok. Tesi órák után használok dezodort. A higiéniámmal nincsen baj.
Az egész kb novemberben kezdődött, amikor az osztály elkezdte beszélni az osztálykarácsonyi bulit,és az ajándékhúzást. Itt pár lány elkezdett arról beszélni hogy "ha a büdöset húzom, akkor dezodorcsomagot fogok neki venni." Valaki megkérdezte hogy ki a büdös,(sejtettem hogy engem csúfolnak mert eléggé rám kacsintgattak közben.) És válaszként minden csaj aki ezt kibeszélte rám nézett.
Gyakran hallottam ahogy q hátam mögött kibeszélnek engem hogy milyen gáz vagyok stb. És nagyon rosszul esik.
Ma a karácsonyi bulin, Pedig a lánytól akit engem húzott,(a kibeszélők barátnője) dezodort ajándékozott nekem, és amikor kibontott, akkor eléggé röhögtek.
Már úgy érzem egész nap a kádban akarok lenni, és 3gyre hosszabb időt töltök a fürdőszobában. Szárad ki a bőröm.
Könyörgöm segítsetek, mert nem bírom tovább hogy csúfolnak és nem hagynak békén!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!