11/15 anonim válasza:
Szerintem van, 1-2-t ismerek és ezt a körülöttük megforduló pasik reakciójára alapozva mondom (az mondjuk torzíthat, hogy nőként...). Egyrészt jól néznek ki, másrészt okosak, segítőkészek, rendben vannak magukkal és van egy kisugárzásuk is.
Persze lehet kekeckedni, h mi van a melegekkel, a siket-vak emberekkel, meg azokkal, akiknél valami félrement és az átlagtól extrém eltérő az ízlésük.
12/15 anonim válasza:
#4 Én kő heteró vagyok, de szerintem Palvin túl van értékelve, Ortega meg egyenesen ijesztő. Egyik sem kéne. Akkor már inkább egy jó Gal Gadot vagy Selena Gomez. :P
14/15 anonim válasza:
12
sokszor jobban tetszik egy random csaj aki szembejön velem az utcán mint ezek a hírességek xd
15/15 anonim válasza:
rákerestem Gal Gadot ra és szerintem átlag alatti kinézete van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!