Ha jól néztem ki és kedves voltam mindenkivel a suliba akkor miért bántottak mindig durván? Több lent.
Figyelt kérdés
Egész álltalános sulis koromban köznevettség tárgya voltam mindig. Mindenért leszólt és bántott mindenki, aki meg nem bántott szimplán csak leszart. Csúnyán ütöttek vertek, rúgtak labdával mindig főleg a fejemet sokat ütötték, ha vissza ütöttem jobban megütöttek. Tesin lefényképeztek félmeztelenül,és a netre feltettek, hiába lett belőle iskola ügy, nem hagyták abba. Közép suliba is vertek és mindig nagyon csúnyán beszéltek rólam. Hiába élek ma már jó párkapcsolatba még mindig sokszor eszembe jut ez a sok szar. Hogyan felejtsem el? Sose védett meg senki mindig magam voltam. Mégis ember lett belőlem, egy vagy csaj vagyok, de lelkileg nagyon rottyon vagyok sajnos.2023. dec. 19. 08:41
1/6 A kérdező kommentje:
szihológus se segített.
2023. dec. 19. 08:42
2/6 anonim válasza:
Iskolában mindig abba rúgnak, akibe lehet, mert az olyan "jó poén"
Gondolják, ettől lesznek sebezhetetlenek, erősek, nem fogja őket bántani senki.
Velem is ugyanezt csinálták, sokszor gondolkodtam, felkeresem ezeket a bántalmazókat...
Különbség annyi, hogy azóta majdnem 3x akkora vagyok...
3/6 A kérdező kommentje:
Ha meg barátkozni is kezdett velem valaki akkor azt pár héten belül a "gonoszok,, maguk mellé állították.
2023. dec. 19. 08:51
4/6 A kérdező kommentje:
Ha vissza szóltam miért bántottak?
2023. dec. 19. 08:52
5/6 A kérdező kommentje:
Meg az is volt mindig hogy más szolt vissza az osztályból valakinek hogy a k anyját azon nevettek, én mikor bepróbálkoztam ezzel rögtön szoltak a tanárnak hogy le anyáztam őket és utána csúnya verést kaptam tőlük.
2023. dec. 19. 08:57
6/6 Senior Séf válasza:
Ne magadat sajnáld, hanem őket. Silány lelki nyomoroncok, akik ettől nagynak képzelik magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!