Valaki, aki a volt tanárával találkozott, segítene? Furcsán érzem magam azóta is.
A volt középiskolai tanárommal levelezésbe kezdtünk, felajánlotta a tegezést és személyes találkozót javasolt. Nem vártam volna, kissé szokatlannak éreztem, de nem akartam megbántani...tehát igent mondtam.
Egy kis sétában egyeztünk meg a Normafánál. Ami engem illet, 10 perccel előbb odaértem, ő viszont majdhogynem késve érkezett. Mosolyogva köszöntöttem,ő pedig annyit jegyzett meg, hogy a tegezés mégsem lesz olyan könnyű ebben az esetben, majd elindultunk a libegő irányába ( oda-vissza sétának szántam ).
Mialatt beszélgettünk egy pár jött felénk, akik, mint kiderült, a barátai voltak. A nő furcsán méregetett, majd megkérdezte ki vagyok, miután bemutatott, mint volt tanítványt, kellemetlen nevetésben tört ki a párjával...aztán pedig egy jó 5-8 percig leállt velük a volt tanárom beszélgetni és egyeztetni az esedékes külföldi kiruccanásról. Addig ott kellett várakoznom, majdnem félreállva...kellemetlen volt.
Aztán nem sokkal később megszólalt a telefonja és azt is megkellett várnom, hogy lebonyolítsa azt az egyik cimborájával.
A tudomány is a téma közé keveredett, aminek a kapcsán elmondta, nem érti, miért kap valaki elismerést az Őskort illetően, ő is mondhatná, hogyan erőszakoltak meg nőket abban az időszakban és a többi...ez elég furcsa volt, hogy ide ment a gondolatmenete, de lehet, túlreagálom.
Amíg én beszéltem, be ment valami bogyós bokor közé és elfoglalta magát az evéssel majd nagyokat kezdett köpni.
Konkrétan már lemenőben volt a nap, amikor egy hosszabb útvonalat javasolt visszafele...aztán szóltam, hogy inkább menjünk vissza az eredeti ösvényre, de így is a sötétben botorkáltunk ki.
A buszon elköszönéskor semmit nem mondott, hogy örült, hogy találkozott egy volt diákjával és sok sikert kíván nekem a jövőm kapcsán vagy bármi...üdvözli a szüleimet és leszállt.
Aztán többet nem írt azóta sem...
Nekem ez furcsa...szerintetek ezt hogy kellene értelmeznem?
N/23
A kurta-furcsa elköszönés azért történt, mert nem jött össze semmi, nem érdekelted egyébiránt, igyekezett mielőbb lelépni.
Mit tanított ez a tróger szélhámos?
Tuti, hogy voltak, akik bedőltek neki.
Köszönöm mindenkinek a válaszát, a megerősítéseket és minden egyebet!
Az illető körülbelül 20-23 évvel idősebb nálam, azért is álltam értetlenül az eset előtt, mert én nem tápláltam felé semmilyen vonzalmat, jelét sem adtam ilyesminek...történelmet tanított, meg angolt, pluszban az osztályfőnökünk volt 1 évig, utána pályát váltott.
A bokros dolog kapcsán: azt hiszem, csipkebogyó volt, de nem vagyok benne biztos teljesen.
Még egyszer köszi mindenkinek, akkor nem velem volt a fő probléma :/
Hát elég érdekes... :/
Tudod esetleg milyen területre ment át?
Azóta sikerült beszélned vkivel a környezetedből?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!