Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Kovács Ákos felesége miért...

Kovács Ákos felesége miért néz ki jóval idősebbnek az uránál?

Figyelt kérdés
[link]

2023. nov. 21. 16:41
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

10:

Azért az fura, ha egy exhibicionista előadóművész pont a családját rejtegeti. Annak valami speciális oka kell, hogy legyen.

2023. nov. 21. 23:58
 12/18 anonim ***** válasza:
78%
Nem fura. Az én tapasztalatom az, hogy az teszi kirakatba a magánéletét, családját, akiknél valami nincs rendben, és kifelé tök mást mutatnak, mint a valóság. Ismertem egy testvérpárt, kollégák voltunk, a közösségi oldalon ment az ömlengés a testvéri szeretetről, de élőben, offline rossz volt a kapcsolatuk.
2023. nov. 22. 00:05
 13/18 A kérdező kommentje:
Én meg azt látom, hogy akinek jól néz ki a felesége vagy férje, az mutogatja, akinek kevésbé, az rejtegeti.
2023. nov. 22. 00:31
 14/18 anonim ***** válasza:
82%
Majd nézz a mutogatósok mögé kicsit jobban. Ha valaki nagyon kifelé él, az gyanús, hogy ott valami nincs rendben, amit takargatni próbál. Akivel minden oké, annak nincs szüksége külső megerősítésekre. ;-) Egyébként semmi gond nincs Ákos feleségének a külsejével. Anyai nagyszüleimet ismertem 50-es éveikben, és rosszabb állapotban voltak.
2023. nov. 22. 08:34
 15/18 anonim válasza:
86%
Kedves válaszolók és kérdező! Ákos márpedig sok képet megoszt a családjáról! Igaz, nem minden héten, de különleges alkalmakkor igen! Látszik, hogy szereti őket, szóval nem értem a kommenteket... Ákos valószínűleg okkal van ilyen régóta együtt a feleségével. Az, hogy nem egy szépség, az már más kérdés....
2023. nov. 26. 00:09
 16/18 anonim válasza:
47%

Lehet genetika, meg az alkatuk miatt. Krisztina elég vékony nő, a vékony emberek könnyebben ráncosodnak, míg Ákos husisabb, és a zsír kitölti a ráncokat.

No body shaming, se a vékonyakat se a husisakat nem akarom sérteni, én is kövér vagyok, míg a legjobb barátnőm vékony.

2023. dec. 21. 13:49
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Kiül az arcára, hogy milyen jó neki, hogy Ákoshoz tartozhat, beteljesíthette mellette a női princípiumot. 😰Egy élmény lehet egy hímsoviniszta férfihoz tartozni.
márc. 24. 22:52
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Azért a férfihoz tennék egy idézőjelet, az lemaradt. Mert amúgy egy igazi férfi az nem olyan, mint Ákos.
márc. 24. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!