Azért olyan szomorú, hogy erről kérdést kell kiírnom. Miért köszönt el?
Ez nem az a kérdés, ahol a kérdező azt várja, hogy végre valaki leírja neki, hogy “tetszel neki”. Én a 20-as éveim elején járok, a férfi pedig ránézésre olyan 45 lehet. Mindketten ugyanazon a workshopon vettünk részt, amikor reggel megérkeztem, akkor nagyon kevesen voltak még a teremben - köztük ő is -, és természetesen köszöntem. Majd amikor vége lett az előadásnak és sétáltam el mellette, akkor külön rám köszönt.
Ezen csak azért lepődtem meg, mert a korosztályom nem tud nekem kb visszaköszönni, az idősebbek generációja meg ennyire udvarias lenne? Ilyen nagy a két csoport közötti különbség?
Szerintem nem kell ebből hatalmas konzekvenciákat leszűrni. Volt közöttetek egy kapcsolódás, ami miatt úgy érezte, illendő lenne téged köszönteni.
Egy jó fej, figyelmes ember volt, szerintem egyszerűen gondolj rá pozitív emlékként, ahelyett, hogy "bezzeg" kezdetű összehasonlításokba bonyolódnál.
Egy random ember miatt ne kategórizáld már be az egész társadalmat generációkra osztva.😄
Menj el egyszer túrázni egy forgalmasabb túraútvonalra. Bárkivel szembetalálkozol, idős és fiatal is egyaránt köszönni fog neked, teljesen ismeretlenül is. A tisztelet, udvariasság, kedvesség és köszönés nem korhoz kötött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!