Csak nekem nem írnak vissza az ismerőseim?
Igazából azt vettem észre, hogy írok nekik, beszélgetésben vagyunk és egyszer csak “elfelejtik” elolvasni és válaszolni.
Én nem tudom, hogy ennyire unalmas lehetek vagy mással is van így?
Igyekeznék társalogni, de eddig nem túl sok sikerrel… anyukaként nem sok lehetőségem van most szocializálódni.
29/N
Ha a beszelgetes aktiv volt, majd hirtelen egyoldaluan megszakad de kb. 1 nap mulva valaszol bocsi nelkul, akkor igen, lesz*rt. De talan bocsival is.
Meg kontextustol fugg. Ha talit beszelnetek meg akkor jo lenne tudni elore, hogy mikor kinek hogy jo mennyi ideig. Es mondjuk masnapra beszeltetek meg 3 napja. Ilyenkor aranyszinu a lesz*ras.
Attol is fugg kinek mi a toleranciaja. Valaki elfogadja azt, hogy "elmentem masik baratnommel" valakinek meg ez eszmeletlen bunko. Valaki elfogadja, hogy "a fonok behivott hosszu beszelgetesre" megint, toleralod vagy sem. Vagy elment ebedelni, vagy venni kocsit, nagy a sor a SPAR ban, barmi. De legyunk oszintek. Metron, buszon, sparban is a sorban, az utcasarkon mindenki telefonozik, chatel.
De persze nem mondtam, hogy kizart lenne amit az 1 irt. Tapasztalat alapjan a legtobb ember - ember elhanyagolas eset az nem "mas kozbejott" meg hasonlo, hanem natrium hipoklorit (feherito) lekakilas, szoval en arra voksolnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!