Mit gondolsz arról, hogy az emberek egyre inkább online ismerkednek, és nem találkoznak személyesen, hanem csak virtuális valóságban?
Figyelt kérdés
2023. nov. 5. 08:36
1/7 anonim válasza:
Nekem személyesen sosem ment, online sokkal jobb.
F
2/7 anonim válasza:
Minden napra egy kérdés, Sheldon? :)
3/7 A kérdező kommentje:
Akkor már inkább, Leonard.
2023. nov. 5. 09:45
4/7 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy nem találkoznak sose? Nem kötnek mindent az orrodra.
Mi párommal pl. online ismerkedtünk meg, de másfél hónap után már személyesen is találkoztunk. Nálunk a 200 km-es távolság ugyan megnehezítette a helyzetet, de egy idő után összeköltöztünk. Több mint 10 éve együtt vagyunk.
5/7 anonim válasza:
Itt alkalmazom ezt: részben jó, mert az élőbeli találkozás tuti a végeet jelentene. Viszont nem is olyan jó, mert hiányzik azért a másik félről, hogy milyen is-, hogyan is néz ki teljes egészében, stb.
6/7 anonim válasza:
Semmit, engem nem zavar addig amíg barátok, ismerősök. Mikor olyat olvasok, hogy tinik már párkapcsolatként tekintenek online kapcsolatra fizikai találkozó nélkül, már túlzásnak érzem.
7/7 anonim válasza:
Szerintem nem jó dolog. Az embereket nem is nagyon lehet online megismerni, mindenki annyit mutat magáról amennyit csak szeretne. Sokkal értékesebb személyesen megismerni a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!