Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Számotokra melyik a legnagyobb...

Számotokra melyik a legnagyobb agyrém modernkori trend, szokás, vagy csoport?

Figyelt kérdés
Maximum 3-at lehet mondani, és súlyozott sorrendben. Tehát ami a legjobban zavar vagy legkevésbé érted, az mehet elsőnek, ami kevésbé azokat pedig utána sorba. Indokok is jöhetnek, melyik miért rossz vagy zavaró számodra.

2023. okt. 4. 21:21
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
20%
Olyan nevetseges ferfiak,akik megcsinaltak egy presztizs diplomat es ugy gondoljak,h nincs szukseg arra,h megszereljenek elromlott dolgokat otthon: kapcsolo felrakasa csereje,csap csereje stb stb. Eletkeptelenekke fejlodtdk vissza.
2023. okt. 4. 22:57
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
az inceleken segíteni kéne, nem utálni őket
2023. okt. 4. 23:01
 13/21 anonim ***** válasza:
90%

1. Ez a tipikus magyar felfogás, a tanult tehetetlenség, ami idehaza nagyon sok emberre jellemző. Amikor meg sem próbálunk tenni semmit sem azért, hogy valami is jobb legyen, mondván, úgysem lesz jobb.

2. A második legrosszabb a rögtönítélők, a felületesek, akik élből elutasítanak valamit csak azért, mert az nekik első látásra nem szimpatikus.

2023. okt. 4. 23:19
 14/21 anonim ***** válasza:
39%
11: Miért kéne ezt egy diplomás férfinak megcsinálni, amikor meg is bízhat ezzel egy szakértőt? A szakszerűtlen szerelések ráadásul életveszélyesek is lehetnek.
2023. okt. 5. 00:52
 15/21 anonim ***** válasza:
39%
Manapság szinte minden ami mainstream.
2023. okt. 5. 02:35
 16/21 anonim ***** válasza:
85%

1.: Kettős mérce

2.: Feminizmus

3.: Férfigyűlölet

Nőként ezeket tartom a legnagyobb agyrémnek.

2023. okt. 5. 07:59
 17/21 Shaddark ***** válasza:
100%

1; Az ostobák (bűnszervezet fidesz, gyermek gyilkos putykos, ufó, illuminati, chemtrail... hívők).

2; Ezt nevezik Incelnek? Az Andrew tate "hívők", akik nem ismerték fel, hogy a saját készségeik, képességeik, skilljeik hiányossága miatt vannak lemaradva, ezért a helyett hogy fejlesztenék őket és 6 hónap alatt a világ legdögösebb nőjével járnának, bemesélik maguknak hogy a nőkkel van a baj, mert ők alapból tökéletesek. Lusta disznók :)

3; Pedofilok. Bár ez inkább első, csak most jutott eszembe. Katolikus papok és akik támogatják a pedofíliát a környezetükben. Világi vezetők is, akik a helyett hogy bezárnák ezeket 300 évre, elküldik őket egy kéthetes átnevelő táborba, aztán újra gyermekek köré. Engem felháborít hogy 2023ban meg lehet bűntényeket úszni mert valakik még babonásak.

2023. okt. 5. 11:44
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

-Elhamarkodott ítéletalkotás másokról.

-Hatalommal való visszaélés.pl.főnök-beosztott,felnőtt nem a másik felnőttel konfrontálódik,hanem egy gyereken vezeti le a feszültséget.

-Megrögzött Fidesz ellenesek.Önmagában nem ez zavar,hanem az,hogy egyik sem tud mondani helyette elfogadható alternatívát.

2023. okt. 7. 14:10
 19/21 anonim ***** válasza:
A depisek, és a mentális betegek. Valakinek annyi mentális baja van, hogy alig lehet követni. És akkor ő neki van nagyobb szava, mondván mentális beteg. Amikor jobb helyeken nem is engednek bizonyos munkakörökbe mentális betegeket. Se pánikbetegek, se paranoiásnak nem szabadna orvosnak lenni, vagy embert ellátó személynek lenni. És semmi olyan munkát nem szabadna adni neki, ahol élőlényeket bíznak rá.
2023. okt. 8. 07:11
 20/21 Shaddark ***** válasza:

Én is fidesz ellenes vagyok, mert bár csodálom őket és felnézek rájuk mint a világ legfejlettebb bűnszervezetére, akik mint bűnszervezet mindig jó és okos döntéseket hoznak, de mivel ők kormány is ezért sajnos én is az áldozatuk vagyok, ha tetszik ha nem.

És valóban nem tudok alternatívát, van a bohóc akit szerintem ők fizetnek azért hogy el ne tűnjön a porondról, a neonáci aki dettó velük van fű alatt. A sznob, aki ha a háttérben maradna mint don pintér a maffia valódi feje, és egy cseleb típusú embert dedikálna ki maga helyett akkor talán esélye is lenne valamire. De ezzel a stílussal itt Magyarországon esélye sincs semmire - ami sokat elmond az értelmi képességeiről, ha ezt nem képes átlátni sokat nem várok tőle sem.

Én speciel a vicc pártra szoktam szavazni - nem azért mert szeretném ha kormányt alapítsanak mert ez nagyon nem az ő dolguk lenne - hanem mert a kamu 2/3ot próbálom megakadályozni.

És tényleg senki nincs, de ez nem véletlen, nem hiszek az összeesküvés elméletekben, de a tények sajnos azt mutatják hogy megvettek már mindenkit kilóra. Cirkusz és kenyér...

2023. okt. 10. 08:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!