Szoktál és szeretsz is "szerepelni"?
Én valami hibrid vagyok, mert arról álmodozok, hogy az ilyne helyzeteket tök jól kezelem, vagy olyan szakmám van ami ezzel jár. De közben meg igazából ha megtörténik akárcsak hasonló is, nagyon-nagyon kellemetlenül erzem magam, tiszta termeyzetellenes az egész, nagyon gáz lenne, de annyira, hogy már nem csak nekem, és gyűlölnem az egészet.
Szóval nem, nem szeretek a figyelem középpontjában lenni.
Valahol a kettő közt vagyok.
Van 1-2 társaság, ahol az oszlopos tagok közt vagyok, de közben mégsem annyira annak középpontja. Szórakozóhelyeket kerülöm, kamerák közelében kifejezetten kínos vagyok, nem mozgom előttük valami természetesen. Fotózni imádok, de a lencse másik végén lenni nem éppen. Tévés szereplések távolabb nem is állhatnának tőlem.
Csak közben egyetemen olyan szakon voltam, ahol hetente minimum 1x előadást kellett tartanom, változó, mennyi ember előtt, és azt például imádtam. Jó, az elején kellett pár dia a ppt-ből, mire feloldódtam, de utána minden rendben ment, és élveztem is. Az sem zavart meg, ha belekérdeztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!