Hogyan keveredjek ki ebből a szituból?
Az egyetemen van egy srác, aki annyira kedves, aranyos, jóképű, egyszóval belezúgtam. A gond az, hogy neki is van barátnője, meg nekem is van barátom. Ő meg én kollégisták vagyunk, a párjaink nem. Emiatt egyre sűrűbben kezdtünk beszélgetni egymással.
Most ott tartunk, hogy azt mondta nekem, hogy szívesen benne lenne egy kapcsolatban velem, ha nem lenne barátnője. De így nem. Nem értem, miért nem szakít. Addig én sem szeretnék. Most titokban hív meg ide-oda, koncertekre, pizzázni, hogy a többiek ne köpjenek be a barátnőjének. Ezért a koliban meg az egyetemen nem is, csak a városban szoktunk találkozni. Pest elég nagy, így nem futunk össze senkivel. Azt mondta, ő viszont meg akarja ismerni az én fiúmat, hogy könnyebb legyen a dolog. Nem mertem megkérdezni, hogy milyen dologra gondolhatott. Nem tudom, hogy jó-e ez így nekem. Nem tudom, hogy mit csináljak.
Egyáltalán szeret engem ez a srác?
És milyen dologra gondolhatott, ami így egyszerűbb?
Ennyire naiv nem lehetsz. Ha nem vagy boldog a pároddal, más a szükségleted, miért nem tudod megmondani neki? Ez olyan, ha ló nincs jó a szamár is. Addig nem szakítasz, míg nincs ott a másik a busz, ami felvesz. Rettentő sok gondod lesz még az életben ilyen nulla önbizalommal, érzelmi tartalékkal, és a normális kommunikáció hiányával.
Ez a pasi nem fog szakítani.
Ha számit a kapcsolatod akkor elhajtod őt.
Amugy meg szerelemről még ne beszéljünk, csak tetszetek egymásnak.
Neki pedig úgy tűnik nagy a szája.
Mindkettotoknek van otthon parja van kihez haza menni hétvégén. A kerdes az meddig megy ez. Gondolom mar csak szeptember ota. Vagy kilépsz a komfortzonádból és éled az egyetemista életet. Szorakozol, bulizol, szexelsz.... te tudod mit érdemes, miert eldobni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!