Lányok? Fiúk? Ti akik nudista strandra jártok ?
Figyelt kérdés
Hány évesen s hogy szereztetek róla tudomást? Egyedül vagy inkább barátokkal esetleg rokoni társasággal jártok? Ti is megosztottátok valakivel ezt az életérzést?2023. szept. 20. 11:51
2/12 anonim válasza:
Várod a szaftos sztorikat, ugye, kérdező?
Elárulom, a legtöbb fiatal úgy kerül ebbe bele, hogy a szülei nudisták és kisgyerek koruk óta a család együtt jár ilyen helyre.
Most lelomboztalak, ugye? :-)))
3/12 anonim válasza:
Családunkban nem volt szokás nudizni. Ennek ellenére gyerekkoromtól tudtam, hogy vannak ilyen strandok, mert sokat nyaraltunk Balatonberényben és ott van a Balaton jelenleg egyetlen naturista strandja (korábban volt két másik Akaliban illetve Akarattyán). Huszonévesen szoktam rá, elsősorban a Luppa-tónál, ami ingyenes volt még akkor. Akkor nem osztottam meg ezt sem a családdal, sem barátokkal. Külföldön ennek nagyobb kultúrája van. Ott már bátrabban járunk a párommal és megyünk barátokkal is együtt.
4/12 gabor49 válasza:
általában oda nem egyedül mennek hanem főképp családok és nem azért
5/12 anonim válasza:
Engem 13 éves korom óta érdekel. Majd 16 éves koromban el is jutottam 2x is . 17 vagyok most jelenleg és nagyon megkedveltem a nudizást
6/12 anonim válasza:
Engem a haveri társaság vitt ki az idén nyáron először. Nagyon furcsa vokt. Este mentünk szerencsére. Izgi is volt, de kellenetlen is. Megismételném talán, de szintén este, és ne legyek egyedüli lány.
7/12 anonim válasza:
Nem vagyok nudista, és nem is keresem direkte az ilyen helyeket, de ha külföldön olyan helyre vet a véletlen, akkor nem szégyellek ott sem strandolni.
Otthon a kertben egyébként szeretek meztelenül napozni, de maga a nudizmus egyáltalán nem vonz.
8/12 anonim válasza:
Nem tudom. Így érzem jól magam, ez a természetes. A fürdőruha amúgy is rettentő kényelmetlen és macerás.
9/12 anonim válasza:
Hamarabb voltam nudista strandon, mint textilesen. :)
Szüleim már kiskoromban hordtak magukkal, minden nyáron Délegyre.
Fürdőgatya 8 éves koromban volt rajtam először, iskolai úszásoktatáson.
Textiles strandon pedig két kezemen meg tudom számolni, hányszor voltam életemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!