Mert te honnan tudod, hogy az egész vasárnapot, minden vasárnapot azzal töltenek? Ha így lenne, nem lenne elég az a néhány ami van, hogy mindenki elférjen benne. Valójában meg a város töredéke fordul meg ott napi szinten, mindenki másik nap, esetleg aki a pláza mellett lakik, az lehet gyakrabban bemegy az ottani élelmiszerboltba.
Pl ha én holnap átmennék a közeli plázába, mert vennék pár kaspót a héten vett növényeimnek, akkor ha ott látnál, én is minden vasárnapomat ott töltöm szerinted? :D Valójában meg kb 1,5 hónapja voltam utoljára, mikor a Vodafoneban intéztem valamit és utána ha már helyben voltam, bementem 1-2 helyre vásárolni dolgokat, amik kellettek.
Vannak egyébként, akik a fél életüket a plázában töltik, de ezek jellemzően az illegális parfümárusok, a Westendes punkok (nem tudom, még megvannak-e), meg néhány tinédzser, akiknek nincs jobb ötlete, hol lógjanak, nem az a sok ember, akinek vásárolnia meg intéznie kell pár dolgot néha és a plázában minden ott van egy helyen. És hát meglepő lehet, hogy az embereknek a hétvégén van ideje vagy kedve ilyesmire főleg.
szerintem nem vasarolnak hanem nezelodnek.
Vasarolni inkabb a turistak vasarolnak..ha vegig megyek egy plazaban a magyar emberek nezelodnek, kajalnak az ottani food courtban, bevasaroltak (elelmiszert), max moziba mennek es elotte nezelodnek.
Akik effektiv vasarolnak...azok altalaban külföldiek akik velem szembe jönnek es hallom meg latszik rajtuk.
Nem, szombaton is ráérek, de inkább a szombatot szoktam felhasználni itthon pihenésre, vagy szociális programokra, és inkább vasárnap megyek vásárolni.
Meg hétköznap is ráérek technikailag, de meló után nem megyek el még a plázáig, hacsak nem SOS kell valami, mert inkább hazajövök pihenni, hétköznap csak élelmiszert szoktam vásárolni, ahhoz meg nem kell a plázába mennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!