Miért mondhatják azt az emberek a környezetemben, hogy szerintük híztam amikor nem változott a súlyom évek ota?
Figyelt kérdés
2023. szept. 7. 11:58
2/7 anonim válasza:
Felpuffadt az arcod az alkoholtól, vagy gluténallergiától, esetleg túl sok víz van rajtad vese- vagy szívbetegség miatt. Ilyesmi magyarázatokat tudok elképzelni. Mondjuk a vízvisszatartás a súlyodon is látszana valamennyire.
3/7 anonim válasza:
Ha izmot veszítettél és helyette zsírosodtál akkor hiába vagy ugyanannyi kiló, látványos lesz a hízás.
4/7 Metionin válasza:
Mert pl. a testösszetételed megváltozott, kevesebb izom és több zsír/víz van rajtad.
5/7 A kérdező kommentje:
Pedig sokat edzek, tornázok.
2023. szept. 7. 14:16
7/7 anonim válasza:
Lehet, csak arról van szó, hogy ebben a véget nem érő hőségben jobban meglátnak némi felesleget, mint év közben, a pulóverek, télikabátok alatt.
Velem ez volt. 3-4 éve híztam egy 15 kilót. (Bár abból pár kiló lement, olykor visszajött, mikor hogy, de egy tízessel mindenképp több vagyok már jó ideje.) Téli időszakban senkinek nem volt semmi észrevétele, később se. Aztán egyszer strandidőben találkoztunk a haverokkal, mindjárt megjegyezték, hogy "meghíztál". Igen, főleg a hasam elég hájas, de ez nem volt nyilvánvaló, meglepte őket.
"eddig fel se tűnt"
"nem gondoltuk, hogy ilyen nehéz vagy"
Azt hitték én is max 80 vagyok. Mondom, inkább 88-90 kg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!