Szerintetek melyik a legrondább magyar férfi / női név?
Figyelt kérdés
2023. szept. 3. 20:17
11/26 anonim válasza:
Kandida (tudom hogy előbb volt a név, mint a hüvelygomba elnevezése de akkor is).
Buzád.
13/26 anonim válasza:
#10 Ez az Enikős dolog nagyon érdekes, mert én is akiket valaha ismertem Enikőket mind ilyenek voltak. Amúgy más neveknél egyáltalán nem figyeltem meg ilyet, hogy bármi összefüggés lenne a személyiséggel, meg nem is hiszem, hogy ezen múlik, de az Enikő névvel lehet valami. :D
14/26 anonim válasza:
Még egy szavazat az Enikőre. Ahogy a 10-es írta, minden szavával egyetértek…tényleg érdekes
15/26 anonim válasza:
10-es én a Brigittáknál és a Viktóriáknál tapasztaltam hasonlókat.
A Máriák is hajlamosak magas lóra ülni, de ők már az idősebb korosztály.
Férfiak közül pedig Leventékből, Péterekből és Bálintokból ismerem eddig a legtöbb ellenszenves embert.
De ennek megfelelően nem arról van szó, hogy ronda nevek, csak kellemetlenségek jutnak róluk eszembe.
16/26 anonim válasza:
Férfi - Attila
Női - Anasztázia
17/26 anonim válasza:
Az Enikőkkel nekem is ilyen tapasztalatom van. Az Attilán viszont meglepődtem, nekem az az egyik kedvenc férfi nevem.
18/26 anonim válasza:
Női nevek közt nem tudok választani a Jolán-Malvin-Matild hármasból.
Férfinevek közül a Töhötöm a legrondább, még ha az egyik honfoglaló vezér neve is.
19/26 Irdatlan Infláció válasza:
15: a nem normális Péterek valóban egy létező jelenség :D
20/26 anonim válasza:
Anasztázia az tök szép név, mit akartok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!