Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit és hogy változtassak?

Mit és hogy változtassak?

Figyelt kérdés

Vállalom,hogy eléggé behülyültem a facebook posztolástól.

Gyakori hogy profilképet módosítok.

A miértjére nem tudom a választ.

Otthon ülő anyuka vagyok,de nem 20 éves.

Nagyon szeretnék ezen változtatni,lehet hogy itt sokaknak csak egy egyszerű bolond vagyok,de valami megoldás kellenne hogy erről leszokjak.

Hogy tudom megállni hogy ne posztoljak?

A posztjaim lényege jobbára a gyerekeim és én,illetve gyakran történetetet teszek fel.

Töröljem le az appot?

Viszont van hasznos része is,mert sokszor adok-veszek is az oldalon.

De már engem zavar hogy sokszor változtatom a képemet.

Légyszives ha tudtok bántás nélkül segitsetek!

2023. aug. 19. 20:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Unatkozol. Próbálj meg csinálni valami mást is a gyereknevelésen kívül.
2023. aug. 19. 20:30
 2/5 A kérdező kommentje:

Hogy unatkozhatok gyereknevelésbe?

Elég gáz nem?

2023. aug. 19. 20:32
 3/5 anonim ***** válasza:
A gyereknevelés alapvetően, hát, nem egy túl szórakoztató dolog. Kevés inger éri az embert, a gyerekek dolgaihoz sok türelem kell... az ember hamar belefásul.
2023. aug. 19. 20:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Valami másra is rá kéne "kattani". Persze nehéz elkezdeni, mert valóban az van beleégve jelenleg az agyadba, hogy csak ez létezik. Ismerősöm csak azért is elment futni, ha csak 15 perecet/nap, akkor annyit. Illetve olvasott.
2023. aug. 19. 22:21
 5/5 anonim ***** válasza:

Mindenkinek kell a kikapcs, am nem kell h mindent kipakolj, en az olyat pont nem szeretem.

Mivel felfedezted ezt, az ugy nevezett rossz tulajdonsagot, talan probald meg valamivel kivaltani ezt a cselekvést. Mert szerintem is csak azert posztolsz mert unatkozol.

Ha a lajkok miatt, az nagyobb baj, akkor több belső munkát igényelsz.

2023. aug. 21. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!