Undorító dolgokat mondanak rólam az emberek a hátam mögött ,hogyan kezeljem?
Mik a bizonyítékok a pletyka igazságára?
Ezt már megkérdezted a téged ignorálóktól?
Én elsősorban egy kicsit megnézném a forrásom hitelességét. Volt nálunk egy lány az egyetemen, aki mindig kötelességének érezte elmondani, hogy kibeszélnek engem, de az már más dolog volt, hogy például én ezt nem akartam tudni, ráadásul sokszor igaz sem volt amit mondott. Ő egy olyan természetű volt, aki egy ártatlan megjegyzésbe támadást látott bele, akinek az a téveszméje volt, hogy őt mind utáljuk, így könnyen félre is értette azt amit hallott és a saját elképzelése szerint adta vissza azt amit hallott.
A szomorú pedig, hogy ha ebbe belemész, akkor valóban elrettentesz másokat és jogosan. Én sem örülnék, ha most egy ismerősöm nekem rontana undorító stílusban, hogy én egy kis féreg vagyok, mert kibeszélem őt és közben azt sem tudom, hogy mi a fenéről beszél.
Az emberek tenyleg mindig másoknak hisznek. ha a tarsasházban kamuzik rolam egy szomszed az összes többi beveszi egybol.
Vagy ha egy exem hord le a haverjainak vagy a haverjai engem neki ebben az esetben is mindenki elhisz mindent.
De akàr irigy osztalytars is képes ellenem hangolni egy egész osztályt is.
Nagyon ritka az aki képes tömegeken átlátni hogy mind hazugsàg. 1 vagy 2 van mellettem csak.
De itt is jellemzo hogy pl bántalmazók mellé állnak és az áldozatokat rugdosság empatia nelkul.
Egx pszivhologus meg egy kozgazdász is azt irta erről hogy az emberek azert nem állnak az igazság vagy áldozatok oldalára mert nem tudnának a támadásokkal megkuzdeni ök se. Nagyobb balfékek lennének mint akit èr.
Ne akard visszaadni.
Hol pletykálnak? Munkahely vagy otthon?
Ha munkahely, akkor a civil életben keress barátokat, ha otthon, akkor a munkahelyeden.
1
Bizonyítékok a legritkábban érdekelnek embereket.
3
Attól, hogy te megvizsgálod a forrás hitelességét, még a többiek nem fogják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!