Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mi a véleményetek a bálazó,mag...

Mi a véleményetek a bálazó,magamutogató,kikent 60 -70 év feletti nōkrōl?

Figyelt kérdés

#kikenés #bálazó #60-70év feletti
2023. júl. 19. 11:35
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
nekem szörnyű hogy egy életen ia at ott kell majd nőként tartani hogy hol egy pasi.
2023. júl. 22. 16:18
 22/27 anonim ***** válasza:
en azthittem csak 20 30 évesen kell csak vergodni azon hogy legyen valaki, es majd lenyugszok ha már csak kötögetek de ahogy latom hogy a maganyba öregasszonyok is belebolondulnak, elkeseritő.
2023. júl. 22. 16:19
 23/27 anonim ***** válasza:
ja es cigizem meg nem alszok nem taplalkozok jol se neha megkerdezik hogy nem akarok hosszu eletet? ra szoktam mondani hogy a nagyimat elnézve(fitt fiatalos nő es lelki kinokkal a maganytol) köszönöm ez nekem nem kell.
2023. júl. 22. 16:21
 24/27 anonim ***** válasza:

vannak a neten szexbomba 70 es nagyik is.

de mégse kellenek senkinek a taták meg félholtan néznek ki ha még élnek egyaltalan mert csak özvegy nők vannak.

2023. júl. 22. 16:24
 25/27 anonim válasza:
A vélemény olyan mint a s..lyuk . Mindenkinek van, de senki sem kíváncsi rá . Az Ő élete, az Ő döntése . Ha Neki így jó, és talál hozzá partnert akkor jól csinálja . Inkább bálazzon bulizzon, mint rosszindulatúan leskelődjön a függöny mögül . Igaz viszont, hogy egy smink tanfolyamra elmehetnének, és kicsit furán néznek a tinidiszkóban . De legalább nem néznek ki pedofilnak köztük, mint a nyugdíjas férfiak .
2023. júl. 26. 09:27
 26/27 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenki úgy élje az életét,ahogy neki jól esik,és ebbe senki ne szóljon bele,kivéve,ha ezzel árt másoknak!

Én világéletemben egyedien és vagányul öltözködtem,és erről54évesen se mondok le!Annyi a különbség a fiatalabb és a mostani énem között,h én nem plasztikáztatok-mert a jó géneknek és minőségi arckrémeknek köszönhetően -nincsenek ráncaim,viszont egyre több menő tetkóm van,amit fiatalok idősebbek egyaránt nagyon bírnak,de magamnak csináltatom,nem a közönségnek:)Mindig imádtam partizni is,és erről se fogok lemondani,amíg élvezem,mert imádok tombolni techno zenére,de az utazást már befejeztem,mert már mindenhova eljutottam,ahova vágytam,úgyh már csak simán,lazán élvezem az életem,de az tuti,h kötögetni és nyuggerklubba soha nem fogok járni!!:D Ja és imádok sorozatokat nézni is,de nem a buta török+brazil szappanoperákat,hanem a legbetegebb horrorokat preferálom!:)

2023. aug. 1. 16:37
 27/27 anonim ***** válasza:

#26 Jól teszed! :) Valamiért divat lett köpködni a tetkó(so)kat, pedig szerintem tök menők.

Csak úgy ideteszek egy filmajánlást, amiben egy sok-tetkós csaj van és rengeteg nagyon jó zene. :]

The Broken Circle Breakdown

https://www.youtube.com/watch?v=raaHRyBtIEo

2023. aug. 1. 16:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!