Mi a véleményetek a bálazó,magamutogató,kikent 60 -70 év feletti nōkrōl?
vannak a neten szexbomba 70 es nagyik is.
de mégse kellenek senkinek a taták meg félholtan néznek ki ha még élnek egyaltalan mert csak özvegy nők vannak.
Szerintem mindenki úgy élje az életét,ahogy neki jól esik,és ebbe senki ne szóljon bele,kivéve,ha ezzel árt másoknak!
Én világéletemben egyedien és vagányul öltözködtem,és erről54évesen se mondok le!Annyi a különbség a fiatalabb és a mostani énem között,h én nem plasztikáztatok-mert a jó géneknek és minőségi arckrémeknek köszönhetően -nincsenek ráncaim,viszont egyre több menő tetkóm van,amit fiatalok idősebbek egyaránt nagyon bírnak,de magamnak csináltatom,nem a közönségnek:)Mindig imádtam partizni is,és erről se fogok lemondani,amíg élvezem,mert imádok tombolni techno zenére,de az utazást már befejeztem,mert már mindenhova eljutottam,ahova vágytam,úgyh már csak simán,lazán élvezem az életem,de az tuti,h kötögetni és nyuggerklubba soha nem fogok járni!!:D Ja és imádok sorozatokat nézni is,de nem a buta török+brazil szappanoperákat,hanem a legbetegebb horrorokat preferálom!:)
#26 Jól teszed! :) Valamiért divat lett köpködni a tetkó(so)kat, pedig szerintem tök menők.
Csak úgy ideteszek egy filmajánlást, amiben egy sok-tetkós csaj van és rengeteg nagyon jó zene. :]
The Broken Circle Breakdown
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!