Ez mennyire gáz? Kb. 3 hete mentem Kiskőrösről Kiskunhalasra, a reggeli 8 órás busszal szombaton és felszállt rá egy eléggé érdekes csaj...
Figyelt kérdés
A történet annyi, hogy egy ilyen piros top-os, farmergatyás, elég telt csajszi is felszállt és pont mellém ült le, miközbe alig voltak a buszon.. ráadásul mivel elég combos egy nő volt, alig fértem el mellette,mellesleg tolta hozzám vagy a lábát, vagy a khm.. hátsóját.. hozzám se szólt csak nyomkodta a telefont.. ilyen esetben mitévő legyek? Többször rászoltam menjen odébb, vagy legyen szíves üljön át, de csak flegmán rámnézett.. nem beszélve arról hogy elég merész felsőbe volt amiből rendesen kilátszott a melle és folyton húzogatta a száját.. utána visszanézek rá és elkezdi mit bámulom.. az illetővel szerencsére nem találkoztam azóta. Nektek mi a véleményetek az ilyenekről?2023. júl. 14. 19:59
1/11 anonim válasza:
A teloja erdekelte valszeg es nem vette észre hogy ures lenne a busz.
En teloval van, hogy piroson is átmegyek annyira nem latok nem hallok:( volt amikor egy pasi rántott vissza is hogy ne üssenek el.
2/11 anonim válasza:
Ilyen esetben legegyszerűbb ha átülsz mashova
4/11 anonim válasza:
#2:
Azt elég nehéz kivitelezni, ha ő bent ül az ablaknál, a hústorony meg a külső ülésen, és nem hajlandó megmozdulni.
6/11 anonim válasza:
Csak jeleztem hogy mennyire tesz függővé egy telefon. Plane ha a pasid hiv videocseten akkor csak repkedsz es azt sem tudod hogy amugy forgalomban vagy.
Nem lepontozni kell nem egy zebra elott is ki van rakva hogy telefon tilos. Fentebb is ismerik a jelenséget. En csak közvetitettem a kerdezőnek.
7/11 anonim válasza:
Vagy otthagyni, vagy ha kezdeni szeretne az ember egy ilyennel valamit, akkor ismerkeedni.
8/11 anonim válasza:
6: Ezt inkább E\1-ben fogalmazd meg mert én pl. még nem jártam így akárki is hívott. Mellesleg attól még ugyanolyan gáz, hogy sokan vagytok így. Én is szeretek telózni de alap, hogy úttesthez érve körbenézek. Hogy ennyire leszarom a környezetem mert hív a pasim nem mentség hanem hülyeség meg prosztóság.
9/11 anonim válasza:
Megis kiteszik a zebra elé a mobilt áthuzva hogy tilos.
Szoval azert mások meg tudják mégis.
10/11 anonim válasza:
Ki kell írni mert agyhalottak vagytok. Bár nem tudom minek írják ki, mert azt sem veszitek észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!