Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek helyesen cselekedtem?

Szerintetek helyesen cselekedtem?

Figyelt kérdés

Tavalyelőtt júliusban költöztem fel Budapestre egymagam. Amióta Pesten lakom, a családomon kívűl nem igazán beszélek másokkal.

Töröltem a facebook fiókomat, az instagram fiókomat is , tiktokom sincs , twitter sem.

A munkahelyemen egy emberrel szoktam beszélni , néha hétvégén találkozom is vele. Ő egy idősebb nő, jóval idősebb nálam , de nagyon megszerettem. Sokmindenben egyetértünk és kedveljük egymást. Ő rajta kívűl nem kezdeményezek másokkal , nem ismerkedem , és szabadidőmben hétvégén nem járok bulizni, vagy bármi ilyen hasonlót csinálni, pedig még csak 24 éves vagyok.

Azt hogy msgszűntettem a közösségi oldalakról a fiókomat annak több oka is van.

Egyrészt nem tartom a kapcsolatot jóformán senkivel, ìgy feleslegesnek tartom hogy legyen facebookom meg imstagramom meg twitter , és még hasonlók.

Máarészt egyáltalán nem vagyok arra sem kíváncsi hogy a facebookon és társain az emberek miket raknak fel magukról, teljesen érdektelen a számomra.

Így ebből kifolyólag az internetet nemsokmindenre használom. Disney+ on nézek filmet , meg youtubon zenét hallgatok, meg esetleg néha olvasom a google oldalon a híreket , jóformán ennyi.

Hétvégente néha megyek gördeszkázni , a városban sétálni, vagy benézek egy bevásárlóközpontba.

Szerintetek jó ötlet hogy elszakítottam magam az összes közösségi oldalaktól?

Mert én úgy gondolom hogy ha nem tartom a kapcsolatot senkivel , és nem is érdekelnek az emberek akkor felesleges , hogy bármi ilyet használjak.

Szerintetek megfogom ezt később bánni?

2023. júl. 9. 00:56
 1/9 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem ha ez az állapotod tartósan fent marad, sokkal boldogabb leszel az életben. Jelenleg a legjobb amit ember tehet, hogy elvonatkoztatja magát a mérhetetlen mennyiségű értéktelen információktól és befolyástól, azaz elzárja a foscunamit magától.
2023. júl. 9. 01:14
 2/9 anonim ***** válasza:
41%
De még mennyire, hogy meg! Totálisan elmagányosodsz! Besavanyodott vénlány vagy már most is. És ez csak rosszabb lesz! Még a majmok is kolóniákban élnek, nemhogy az emberek!
2023. júl. 9. 01:49
 3/9 anonim ***** válasza:
40%

Miért kellene megbánni, nem is értem miről beszélsz.

Még a Facebookos idők előtt volt az iwiw, egyesek mindennap ott lógtak. nekem volt oldalam, nem szüntettem meg, de kb. félévente egyszer néztem.

Most is ez lenne, de mivel kell a munkámhoz, így nem tehetem meg, hogy törlöm magam. privát célokra szinte semennyire sem használom. Nem agonizálok ilyen hülyeségeken, miért kellene ott élni az életemet? Nem vagyok idióta.

2023. júl. 9. 02:09
 4/9 anonim ***** válasza:
49%
"Totálisan elmagányosodsz!" Szegény hülye, mert ti aztán nem vagytok magányosak. Mi "boomerek" röhögünk vagy szörnyülködünk rajtatok, hogy még egymás társaságában is azt a szart nyomkodjátok, szerintem azt sem tudjátok olyakor, hogy egyáltalán ki ül mellettetek. Ki is a magányos...elcseszett egy nemzedék.
2023. júl. 9. 02:10
 5/9 anonim ***** válasza:
71%
Fb? évek óta nincs profilom, más minden van.
2023. júl. 9. 02:35
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat ! 🙂

Persze akinek a facebook vagy bármi ilyesmi szükséges a munkájához, az megint más.

2023. júl. 9. 02:38
 7/9 anonim ***** válasza:
56%
Nem is a munkához, de a mi korosztályunk (23 vagyok) kb ezeken szocializálódik. Nekem csak azért van hogy tudjak a barátaimmal kommunikálni, szervezni hogy mikor találkozunk. Enélkül kb ki lennék rekesztve, vagy inkább kihagyva mindenből mert kb senki nem telefonálgat.
2023. júl. 9. 02:49
 8/9 anonim ***** válasza:
78%

Nekem sosem volt se fb, se más, és elvagyok. Akinek fontos vagyok az felhív, vagy én őt.

Internetet használom én is, de én is filmek, zene, hírek, és munka miatt.

Nem is a közösségi oldalak hiámya nálad a gond. Nem is kellenek azok. Inkább az, hogy bezárkózol, nem ismerledsz, nem jársz szórakozni. Lehet mindezt kultúráltan is természetesen.

Fiatal vagy, és most kell tapasztalatokat szerezni az élethez. Amire nagyon figyelj, az leginkább az, hogy megtanuld az élet szépségeit, de vele együtt a pofonjait. Mert bizony egy egy pofont mindenki kap, de attól csak erősebb leszel. Tudom, közhely de így van.

Járj el, mozdulj ki és ismerj meg új embereket. A munkahelyem való ismerkedést viszont messziről kerüld. Ott pénzt keresel, nem barátokat, és nem szerelmet.

Persze lehet ott is haverkodni, de csak óvatosan.

2023. júl. 9. 03:52
 9/9 anonim ***** válasza:
72%
Csak annyi, hogy Facebookon pl egymillio erdeklodesi kor, oldal van, muveszet, termeszet, tudomany, barmi, de barmi, olyan, mintha magazinokat lapoznal. Igy beszukultnek gondollak, hogy azt hiszed, a kozossegi media Marika meg Pista elete.
2023. júl. 9. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!